- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Catcan
csendes tag
válasz
Amalgam #23664 üzenetére
Borzasztóan zavar. Naponta többször is sikerül véletlenszerű kikapcsolásokkal szabotálnom az olvasásomat.
Alapból mágneses tokban van, úgy nehezebb véletlenül benyomni, de ha itthon vagyok mindig kiveszem belőle, mert úgy sokkal kényelmesebb. Aztán persze jönnek a véletlen kikapcsolások.
Jó lett volna ha felülre rakják, már szavam sem lenne :D -
Catcan
csendes tag
válasz
dinersgala #22164 üzenetére
Nagyjabol en is toprengtem hasonlon, aztan 100 euroert volt PW4. Az elso napokban kifejezetten irritalt a hattervilagitas, le is kapcsoltam. Aztan ahogy kulonbozo fenyviszonyok kozott olvastam rajottem,hogy ez mekkora kiralysag. Meg csak 2 hete olvasok rajta, de nagyon orulok neki,h vegul a hattervilagitassal vettem. Mar nem valasztanek mast.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged