-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roliiii
aktív tag
válasz
BomiBoogie #11141 üzenetére
Vissza áll az üzemi höm, újra jó lesz
nem para, csak elkezdene szellem-képesedni melegbe nagyon és ezért csinálja ezt, a touch is, meg a többi. Külföldi fórumokról ezt halásztam össze, mert anno nekem is furcsa volt.
-
Roliiii
aktív tag
válasz
RaPiDsHaRe #9281 üzenetére
Helyi kezelés ha kiveszed a regisztrációt akkor viszont az online konvertálás nem lesz(és nem tudsz kollekciókat készíteni), hogy hogy kell leszedetni nem tudom PW-nél.
-
Roliiii
aktív tag
-
Roliiii
aktív tag
Samsung Y-om vagy az iPad em töltöjét mennyire honorálná egy kindle touch?
-
Roliiii
aktív tag
Vannak olyan pdf ek, amikor a könyv ahogy ketté van hajtva mind két lap rajta van, nincs olyan konverter ami ezt kettévágja középen és külön lapra teszi az oldalakat?
-
Roliiii
aktív tag
Na meglett a Kindle Touch, abszolút elégedett vagyok vele, jó kis ketyere
ajánlom mindenkinek
-
Roliiii
aktív tag
Sziasztok !
Azt szertném kérdezni, hogy egy újszerű kindle 4 (touch) d01200. 4gb tokkal menyit ér mostanában? 1,5 éves.
Választ elöre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest