Hirdetés
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Pokoltündér #17255 üzenetére
Olyan kindle nincs, hogy Glare, (a címben glare free van, konkrétan az a kindle touch). Ahogy elnézem mindkét linken ugyanazt az eszközt árulják és eltérő néven. Amit a menüben írsz nem a reklámra vonatkozik, hanem az ajánlott tartalmakra a homescreenen. Kikapcsolni nem tudod a reklámot, csak az Amazon supportjával levelezni, hogy vegyék le, mivel nem US-ben használod az eszközt.
Ragnar95: "nem figyelem,h recés-e, mivel a könyvet akarom élvezni,"
Pont ez a bajom, mert folyamatosan látom, normál távolságból, hogy recés. Váltani kéne PW3-ra idővel.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Pokoltündér #17255 üzenetére
A reklámok nem feltétlen zavaróak, mivel olvasás vagy használat közben sosem jönnek elő, csak a lockscreenen nem az Amazon által beállított fotókat látod, hanem egy reklámot. Feloldáskor egy swipe után rögtön eltűnik a reklám és csak akkor jön vissza, ha lezárod a készüléket.
r3dsnake: erre írtam,h nem vagyunk egyformák. Nyilván énis látom,h nem annyira szépek a betűk, mint egy retina kijelzőn, de engem egyáltalán nem zavar a Kindle esetében ez, mert számomra semmit nem ront az olvasási élményen.[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Spy89
aktív tag
válasz Pokoltündér #17267 üzenetére
Általában sokszor maguk az eladók sincsenek tisztában a különbségekkel.
Jön még boardosra lavina! :D
-
Lmh
őstag
válasz Pokoltündér #17272 üzenetére
De kis csúnyácska.Szerintem ez tuti jó bele. Bármilyet ne vegyél, csak ami jó rá
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
pethYeti
addikt
válasz Pokoltündér #17272 üzenetére
Ha jól tudom nem pont ugyan akkora a kindle 6-os és a PW. Ha tutit akarsz úgy keresel rá a kindle 6-ra ebayen, hogy "kindle 7th generation"
-
Degeczi
nagyúr
válasz Pokoltündér #17351 üzenetére
Utoljára a Kindle 3 "keyboard" törölte feketével a képernyőt minden lapozásnál, azóta egyik típus sem teszi, csak nagy melegben/hidegben.
-
lord.lakli
őstag
Lapozás normális. Nem mindig törli le az egészet. Talán állítható, hogy mindig töröljön-e. Meg hőmérséklet függő is.
-
KZP
őstag
Ha jól tudom, minden hatodik lapozásnál "törli le" teljesen a kijelzőt, ez normális. Be lehet állítani, hogy minden lapváltásnál megtegye, de akkor jóval többet fog fogyasztani -> hamarabb fog lemerülni.
-
Degeczi
nagyúr
válasz Pokoltündér #17355 üzenetére
Ha nyáron kültérben olvasol, a rátűző napfény már elég ahhoz, h a meleg miatt minden lapozáshoz aktiválódjon
(valahol asszem 30 fok környékén van a határ, ami fölött ez belép, és azt könnyen meghaladja olyankor) -
lord.lakli
őstag
válasz Pokoltündér #17381 üzenetére
deaktíváld
-
ripla
addikt
válasz Pokoltündér #17476 üzenetére
a skype is halott reggel óta folyamatosan. nagy a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy tab A 6
- Apple iPad 10th Gen Wi-fi 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ipad pro 12.9 3. gen 256GB Wifi+Cellular, némi hibával, üzletből
- Apple iPad (2017) Wifi + 4G 32GB, Megkímélt Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest