-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ultio
aktív tag
Nem használtam a Kindle előtt e-könyv olvasót.
De mondom, sehol nem szeretem az elválasztást. Semmilyen formában. Se nyomtatott, se elektronikus formában. Én ilyen vagyok. Más pedig más.
De ettől még érthetetlen lehet számomra a probléma. De ettől természetesen elfogadom, ha valakit zavar. Engem nem, így jól jártam.A kézzel írott szöveget nem keverem semmivel, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy én kézzel írva se választottam el soha, csak ha kifejezetten az volt a feladat, ergo már a véremben van, hogy inkább nagy szóköz, de ne legyen szétbontva a szó.
"de mar megint ott tartunk hogy " a Kindle nem tudja, TEHAT felesleges""
Én ilyet nem mondtam és nem is állítom. Nekem nem fontos, nincs rá szükségem, ennyi.
Ha másnak igen, nyilván választ másik készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest