Új hozzászólás Aktív témák

• cocka

veterán

válasz vegyszer #21165 üzenetére

Elvileg egy resetelés után azonnal az előző állapotnál lettem volna.

Ugyanakkor... tegnap hosszú "fánál történő" alvás után rádugtam a töltőre, gondoltam hasznos lehet.

És ezt figyeljétek: egyszercsak azt veszem észre, hogy végigmegy a csík és végül újraindul. Az usb rész továbbra sem működött, de sikerült rá nyomnom egy resetet és kész a cucc. Mintha új lenne.

Hát ezért minek fizessek egy forintot is?

Másrészt megpróbáltam újra rátenni a cuccokat, csak más módszerrel, most is kiírja hogy Device error, de nem indítottam újra, hogy el tudjam olvasni.

Szóval az üzenet így szól:

Device error

An unexpected error has occurred. This can happen if you recently disconnected your Kindle from a computer without ejecting it safely. Please wait while your Kindle attempts to resolve this error.

Az óra működik, de az érintőképernyő lényegében le van tiltva. Szóval nekem az a gyanúm, hogy a háttérben dolgozik, csak baromi lassú a kijavítás gondolom én.

Ha lett volna a csávónak "alaplapja", akkor kibaszottul mérges lennék most, mert én hülye biztos kifizettem volna.

De ezt leszámítva, jól jött ez a reset dolog, mivel már amúgy is egy káosz volt az egész készüléken.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák