-
PROHARDVER!
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeCockBill
senior tag
válasz
pulutodurumo #411 üzenetére
remélem nem volt nyitva az a sör, vagy üres volt. a szívem szakadna meg
-
szbalogh
addikt
válasz
pulutodurumo #367 üzenetére
Aha, én egy HMT Pilot-ot hordok.
Azért ennyire nem volt sima minden. Maga az óra egy pár nap késéssel érkezett meg a lotus12in árustól viszont egy masszív csomagolásban. Az óra működött, de a tokon a felhúzótengelynek szánt lyuk és a felhúzótengely magassága közt úg fél mm eltérés van, ezért a tokcső keresztben állt, ami miatt nem lehetett felhúzni az órát és a felhúzómechanikában egy rugó is kiakadt. Ezeket javítottam, a leírást a svájci órás topicban találod. Ezek meg képek a szétszedett mechanikáról.
Amúgy hangolás után egész pontos, napi 8-10 másodpercet szed magára. Biztos lehetne még javítani rajta de ez már nekem így bőven jó. Szeretem, mert nem olyan nagy ormótlan, mint mostanában "szokás" és könnyű is, először nem is hittem, hogy acél. 37 óra tartalék van benne.
Azt nem árt tudni, hogy vannak a felújított HMT-k, mint az enyém is, és vannak az eredetiek, de azok sokkal drágábbak. Az enyémnél a felújítás miatt ugye nem passzol a felhúzótengely magassága.
Még annyi, hogy az "üveg" valójában polikarbonát és nem ragasztva van hanem belefeszül a tokba. Egyrészt bármitől összekarcolódik, másrészt nem lehet vízállóvá tenni az órát, max cseppállóvá.
Vannak még az indiaiak által felújított japán órák, ezekhez nincs szerencsém, de egy szép automata Citizent ki akarok fogni. -
pulutodurumo
őstag
válasz
pulutodurumo #350 üzenetére
Mondjuk ez a Shark így féláron még akár jó is lehet.
-
válasz
pulutodurumo #336 üzenetére
fel is lehet húzni
-
Degeczi
nagyúr
válasz
pulutodurumo #287 üzenetére
A táblázat elírása lehet, aminek az összes egyéb infó ellentmond.
Mondjuk a hátlapról is jó lenne kép, h vajon csavarok rögzítik-e, vagy csak pattintott - de ennyire hangsúlyozott "50m" után ritka ronda (és nem túl valószínű) dolog lenne, ha egyáltalán nem vízálló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged