- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
válasz
yericho800 #52 üzenetére
Ha tudod pwm-el szabályozni, akkor 20% PWM-ig le tudsz velük menni. Jó eséllyel itt sem lesznek olyan halkak mint a barnák.
-
haxiboy
veterán
válasz
yericho800 #48 üzenetére
Industrial ventiket asztali gépbe nem ajánlanám. Szerverekbe viszont kiválók.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
yericho800 #48 üzenetére
Jók, de ha fontos a csendesség, ne Industrialt vegyél.
-
kicsiogre
tag
100 euró
Ez a brutális venti volt 22000 . https://www.andreashop.hu/home-somogyi-sfi-45?utm_source=utm_arukereso
-
NandoXXL
senior tag
Aproról? Még is mennyi üzemidővel vetted? Nem mellesleg a 140-es széria nem a halkságról híres, ezer éves konstrukció... NF-A12x25 a jó borda/mindenes venti.
Igazán szakbarbár tesztet találtál... Ryzen 1700??? Teljesen más design van, értsd más hűtést követelnek meg a modern procik... + Nincs TR, nem használják rövidítésként.
Ár értékben valóban a Thermalright nagyon jó, de a minőség az nem egy kategória. Érdemes boltból venni, előfordul defektes darab.
-
arn
félisten
Erositoknek megvan az idealis homersekleti tartomanya, nem kell azon semmit se huteni, foleg ha passziv. Vmelyiknel meg hallani is lehet, ha nem melegedett be rendesen.
Nem meredek kicsit egy ventiert, meg egy froccsontott szarert 100 eurot kerni?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Mindenhol becsúszhat egy-egy gyengébben sikerült darab. Nekem is csak Noctua hűtésem van évek óta, és maximálisan elégedett vagyok.
Plusz itt a supportot (meg a gyártásfejlesztést és az extrákat) is megfizeted, mert az példás.
Illetve kissé off, de a webmesterük remek munkát végez, minden is dokumentálva van rendesen és kereshetően, az ősrobbanásig visszamenőleg. Egy élmény a honlapból dolgozni. Rajtuk kívül talán még a Shuttle ilyen.
tl;dr: Ha venti vagy hűtő, részemről ezután is csak a Bagoly.
-
Astroboy
őstag
Én örülök a hírnek, végre begyűrűznek az otthonokba a minőségi termékek...
Rohanok is, gyorsan lecserélem az unalmas fehér ventit a budiban fosbarnára. -
válasz
Glaz-dozfhut #29 üzenetére
Apróról vettem egy 140-es Noctua ventit. 2 év után már hümmög. Vagy a motor döglődik benne, vagy a csapágyazás, nem tudom. Nagy parasztvakítás az egész. ~350 rpm fölé nem merem engedni, mert idegesít ez a pulzáló hang. Több másik Noctuám is van, azok ezt nem csinálják.
A név nem garancia semmire, akkor tulajdonképpen mire fizetem ki a sokszoros árat?
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
zsirfecske #24 üzenetére
Erre emlékszem pár évvel ezelőttről. A noctua ventik árára. Volt egy stabil árazásuk, 4000 forint. Egy hét leforgása után, puff, máris nyolcezer, ugyanaz. Az "új" termékük, amin öntőformát sem cseréltek csak a színt, az már másfélszeres ár az új árazáshoz képest. Jó, hát biztos a csapágyazása lett háromszoros vagy a kifejlesztett műanyag dupla élettartamú és tíz éve fejlesztik.
-
jeni
félisten
Hát.....
Egy ilyen szerintem a hifi cuccokhoz 10000x jobban passzolna.
Egyszerűbb verziója.
Itt is lehet csak mint 1 ventit vásárolva és azzal hűteni. -
omfgk
veterán
A kis asztali venti kéne.
Úgy harmadáron. P12 Max ventivel olcsóbb lenne, de a többi tétel is nagyrészt bullshit.15 eurós terelő?
40 eurós mini állvány? Ugyan már. -
válasz
zsirfecske #24 üzenetére
Pont tegnap néztem ezt a hűtőtesztet. [link] Oké, hogy picivel erősebb a Noctua. De ez a lényeg, hogy nem sokkal és háromszor annyiba kerül. Ez sznobság, mert ráadásul a Redux ventilátor van rajta, ami az "olcsóbb" változat. Mindkét hűtő kb. ugyanarra a kaptafára készült, még a dizájnban sincs sok különbség.
-
zsirfecske
addikt
arról senki nem szól, hogy milyen irtózatosan drága az összes cucc? ez nem tetszik, sznobéria
-
Kakaó plusz fehércsokit a népnek!
-
tidari
újonc
Látom ez cím eléggé Harangi úr pcvilág féle lett.
-
Robert07
aktív tag
Pedig nem is Április 1. van ma.
-
Graphics
Jómunkásember
Szerintem ezeket Synthwave írja, csak Wombath az írói álneve.
-
DiamondBack
senior tag
De miért fekete, hol van az a szép Noctua barna. Lehetne asztal dísz is
-
joshua7
veterán
Ritkán szólok cikkhez, itt a címnél jött a ???, aztán első mondatot olvasva... erre tényleg nincsen szüksége a Ph-nak.
-
Alusky
senior tag
Pedig ez nem is ITcafé cikk. Na mindegy.
Ez az airflow amplifájer nekem a teleshopos kerti slagra szerelhető spriccelőt juttatja eszembe ami "felerősíti" a belső szerkezete miatt a víznyomást.
-
hapakj
őstag
mekkora egy szar clickbait cím. rohadt gáz...
-
fatal`
titán
Muszáj ez a clickbait baromság?
Nem kilép a PC-s piacról, hanem belép egy másikra is.
-
bunfi
őstag
Nem hinném, hogy a clickbait moslékba kellene beleolvadni. Nem az első eset. A logikáját értem, de szeretném én is jelezni, hogy ezt kérlek ne erőltessétek.
-
Csorbi
addikt
Ezt a címet ne már, ultragáz.
"Kikacsint a PC-s piacról a Noctua"
"Új területen is kipróbálja magát a Noctua"És még megannyi lehetőség van. Szívesen.
-
PTM
aktív tag
Szerintem ez nem szándékos, de tény hogy én is a címadás miatt kattintottam rögtön. Aztán kiderült, hogy nem hagyják el a PC-s piacot.
-
Cikk címekhez nem lehet moderátort kérni?
-
hoffman_
nagyúr
kilép egy adott piacról = elhagyja azt
belép egy adott piacra = megjelenik azonígy most elég clickbait.
-
Busterftw
nagyúr
Ez aztan a clickbait.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Házimozi belépő szinten
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24