Hirdetés
Aktív témák
-
őstag
megint folytatom...
Eljött az idő...megszólalt bennem a vészharang...most mitévő legyek?
4 nap...úristen...az rengeteg idő...olyan helyen,ahol már történtek dolgok...
Nagyon ingerült voltam abban anégy napban!Teljesen kifordultam magamból, nem akartam senkivelse beszélni,nem érdekelt semmi...de semmi az ég világon!
Az étvágyam nem volt épp normális...alvásról ne is beszéljünk...veszekedtem mindenkivel,aki szembejött...egész nap gép előtt ültem és bámultam a google feliratot..már ebben sem találtam meg a szórakozást/elfoglaltságot!
Próbáltam csöndben és magamba fordulva 'átvészelni' az egészet.Persze nem ment,mert megcsörrent a telefon...valaki hív...ki az? Számomra egy ismeretlen szám...felveszem...
Tessék,Benedek!
Sziaaa Sára vagyok!
Beüt a mennykő...most mi legyen?mit mondjak?mit kérdezzek?mondjam el neki mit érzek?vagy kérdezzem őt miket csinálnak?nem mertem semmit se tenni...álltam és nem értettem...
De próbáltam természetes lenni..ahogy szoktam 'mosolyogj és légy mindenkivel kedves' ,ahogy a nagyi mondaná...de ennél erőltetettebb jókedvem még sose volt...
Legszívesebben ordítottam volna,hogy gyere haza,légyszíves!,könyörgöm!,mert nem bírom...de nem...én csak kedves voltam...hisz ez csak egy tábor...az ő tábora...ami nem az én világom.
A hívásokból persze egyre több lett...mindig kérdeztem ,hogy mikor hívhatom?ugye nem fogok zavarni?
Minél többet akartam tudni ,hogy mi történik...mikor kelt fel,mikor mosott fogat,hogy törölte ki,vagy BÁRMIT ,csak tudjak róla!
Aztán egyik pilanatról a másikra elpattant egy húr...
Nem bítam tovább a kényszer jókedvet és nagyon kemény voltam..mérges,ingerült ,a nagy semmiért...elszúrtam...nagyon elszúrtam.
Aktív témák
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Azonnali játékos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HP EliteBook / ZBook topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest