- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Processzor
tag
NkProfile, a LogoManager-rel együtt fut. Mike Bradley 2000
Irdán és egyebeken.. -
Processzor
tag
Azt hittem ripsz-ropsz be lehet állítani
Úgy gondolkodtam, hogy akár NetMonitorból is mert hát, ha programmal tudok exportálni-importálni, adatot, logót, kutyafülét, akkor ez sem egy nagy dolog, mármint emelni a fényerőt. Szerintem a dolog első elgondolásra nem egy olyan ördöngős módosítás, hogy flesskábellel kéne rátámadni. De gondolom a ledcsere meg forrasztással jár, azt meg kihagynám. Inkább veszek üvegtisztítót, rákenem egy ráspolyra és megpucolom a ledeket. -
ragazzo
őstag
válasz
Processzor #1 üzenetére
Valszeg Nokiás progi kell hozzá, ha egyáltalán van ilyenre, és szervízkábel.De szerintem jobban jársz, ha kicserélteted a ledeket mondjuk kékre vagy fehérre.
-
Vaciláltam a zárás és az átnevezés között.
Egyelőre átnevezem, mert nem túl informatív a cím.
(Megjegyzem, szvsz. túl speciális kérdést feszeget a topik ahhoz, h. itt kapj rá választ...)
Annyi majdnem biztos, nulla szervíztapasztalattal is, h. ez -már amennyiben lehetséges- kizárólag szervízkábellel megoldható. -
blueMerle
veterán
válasz
Processzor #3 üzenetére
Nézd, nagyon szívesen segítenék de ilyet szinte egész biztos hogy nem lehet infrán!
-
blueMerle
veterán
válasz
Processzor #1 üzenetére
Ez körülbelül olyan kérdéssel egyenértékü, mint pl.: melyik gombal kell felszállni egy Boing-al?
Nem tudom mennyire vagy jártas ilyen dolgokban, de kérdésedböl itélve egyáltalán nem. Sajnos ki kell hogy ábrándítsalak: ilyet infrán nem lehet csinálni. -
Processzor
tag
Nokai 6210, a kijelző kontrasztját, illetve fényerejét szeretném megemelni, IrDA-n keresztül menni fog? Milyen programmal próbálkozzak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elfelejtettem a film címét
- Call of Duty: Mobile
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gumi és felni topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Béta iOS-t használók topikja
- Házimozi belépő szinten
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest