Új hozzászólás Aktív témák
-
-
stoneradamf
csendes tag
válasz
Speciali #2929 üzenetére
Nagyon köszi az infót, végre Valaki aki 2 mondatnál többet beszél róla.
Így abszolut megértem a véleményed, de azért parancsnok nélkül jó világ lett volna nem?
A lakó részt, és a bunker részt elválasztó drótkerités ill. betonfalon túlra besem tettétek a lábatokat? Vagy csak a bunkerekbe nem volt bejárásotok?
De az sem semmi h pár orosz emberke is volt még akkor itt, talán ők felügyelték a bunker részt? A szétlopásról is hallottam, meg arról h a városkától távolabb lévő tárolóbunker évekig nyitva állt miután az oroszok távoztak, ez igaz lehet, vagy Te oda már nem jutottál? Ha mégis van ötleted, akkor azt miért hagyták nyitva a másikat meg hétlakat alatt? A erdőfelőli keritést, ill hátsó bejáratot is biztositottátok régen?
És ha valaki bejutott vagy arra tévedt akkor mi volt az eljárás a "behatolóval" szemben, részetekről? Történt ilyen amúgy? -
stoneradamf
csendes tag
-
stoneradamf
csendes tag
válasz
danielblack #2902 üzenetére
Biztos h nem de azért köszi
-
stoneradamf
csendes tag
nem erőd, erdő
-
stoneradamf
csendes tag
Sziasztok! Napokban hallottam még egy kis érdekességet: Lókút közelében valahol az erődben állitólag van valami kis orosz elhagyatott cucc. Tudtok Ti erről valalmit és h kb merre fele kéne keresgélni?
-
stoneradamf
csendes tag
Jó reggelt, nem akarok félrebeszélni csak elég közelről hallottam h leirjam ide is. Még mindig Tótvázsony a téma persze
Lényeg, tényleg volt fosztogatás, és azért láttuk (már aki járt bent valaha) még mindig ott a nagy páncél ajtókat a rámpák felől felől mert bellülről "takaritottak"
Elvileg müködésbe hozták a bunker elektromos rendszerét, és úgy nyitották az ajtókat, mert talán elvileg kell hozzá áram bár én nem értek hozzá plusz csak mesélték nekem uhogy nem biztos h minden igy volt. Hogy lehet ez? Földkábel nem volt elvágva? Vagy vittek pár lityi gázolajat? Ja és gondolom ezeket olvasva egyértelmü h az alsó (jobb)
állapotuban mentek nem?! A fentiben nincsnenek is már berendezések nem? Vagy rosszul tudom? Vélemények? -
stoneradamf
csendes tag
Hát igazából az első panel házig lemerészkedtünk (első képeden balkéz felől) a háta mögül, aminek az aljában a suli müködött, voltunk is bent, fent az elemelteken, egy negyed órát legalább nézelődtünk, aztán késöbb elkezdett ugatni a kutya mi akkor iszkoltunk, késöbb kiderült csak egy erdész jött a garázsokhoz
Izgi volt, meg lesz is az a hely
De akkor mindenki csak nagyon óvatosan,és saját felelőségére.. -
stoneradamf
csendes tag
Tisztelt elöttem Szóló!
Katona ismerősöm azt mondta nem hozzájuk tartozik (HM).. akkor ez a hm-verga dolog lesz? és mit is vittek el végülis, az a bizonyos eset kapcsán.. Vagy már meghaladja a hatáskörödet a válasz adás?Amugy mi történne ha elkapnának bent? Lelőnek?
Az a 60as jóltáplált bácsi, ha még Ő van
Ja és fentről tudod honnan már nincs kint h magánterület meg örzött stbstb.. -
stoneradamf
csendes tag
Sziasztok!
Akkor végülis kitől kell engedélyt kérni vázsonyhoz? Én már jópárszor körbenézelődtem bent de sosem zargatott senki, igaz én is kulturált célokból érkeztem a helyszinre és nem rombolás miatt, mindig egy kicsit közelebb jutotottam a dolgokhoz, és igen nem onnan ahol az őr áll/állt és a szél sem a kutyus felé vitte a szagunkat
Amugy mit törtek fel? Mert az alsó tároló tetején lévő lejárat ajtaja volt csak lerugva, alul a páncél ajtót is megrongálták? A felső tároló meg elve kevésbé jó állapotú, az tavaly nyáron is így nézett ki emlékeim szerint. Jóvolna ha valami tömeges bejárást is leszerveznétekbenne lennék
Előreis köszi az engedélyes választ! Jó turázásokat!
BÉKE -
stoneradamf
csendes tag
Sziasztok!
Érdekes dolgokat hallottam a hajagi komplexumról.. sokan itt 2 szintről beszélnek illetve, ezekről 3D-s képek is készültek. DE herendi forrásból, és elég megbízhatótól hallottam h nem ennyiről van szó hanem 6 v. 7 szint mélyre lehet jutni és onnantól lejjebb is lehet valmai de be van hegesztve nagyon korrekten.
Valami hozzáfűzni valótok? Szívesen venném!
BÉKE -
stoneradamf
csendes tag
Értem. De ha Te személyesen is ismered őket, akkor valószinü téged beengednek, illetve nem hivnák rád a rendőröket. Ugye nem tévedek? És nem vagyok brazil sem, nem fémért mentem, és ezután sem azért mennék, hanem nézelődni, nem kéne rám hívniuk... Na mindegy nem fogom erőltetni a dolgot valószinü, csak dühit h nem engedik körbe járni, fotózni, stbstb... ártani pedig nem akarok, és nem is tudok egy szál fényképezőgéppel...
-
stoneradamf
csendes tag
és amugy tudtok arról konkrétan h ott fegyveres kutyás őr jár vagy csak valakinek a valakije mondta? mert akkor talán hátulról is kellene őrizni úgy mint elölről, vagy tegyék rendbe hátul a drótkerítést, és ne adjanak lehetőséget a sétára, de amíg az egész kerítés le van szaggatva a nagy vaskapu mellet, nehezen tudja megmagyarázni h az egy zárt terület.
NEM? nem így lenne logikus?
béke -
stoneradamf
csendes tag
Miért lelő? Gondolom felszólitana h hagyjam el a helyet, én meg akkor elhagyom. Szerintem a kóbor őzeket, vaddisznókat sem lövik le csak azért mert betévedtek, márpedig nem kevés járkál arra a nyomokból itélve...
-
stoneradamf
csendes tag
Hadsz! köszi a gyors választ, buják lesz! tótvázsonyról annyit h majd bocsánatot kérek h eltévedtem, gázspray meg müködik kutya ellen kiválóan
-
stoneradamf
csendes tag
Helló! Engem az a Jobbágyi dolog érdekel, legalább olyan szinten h GE-n megtaláljam! Előre is köszönöm a válaszokat!
Más: pár éve voltam valahol a nógrádban családdal és egy olyan helyen sikerült ebédelnünk ami valami katonai bázis volt. Balra-jobbra sorompó, balra volt az étterem jobbra meg fegyveres katonák sétálgattak. arra nem is lehettt menni. Az étterem meg valami oldskool luxus vadászház lehetett a szoci időkből, mellette óriási rendezett park, meg egy magán vadaspark. Szerintem ma is üzemel az étterem rész meg a titkos része is... kérdésem az lenne tud valaki erről valamit meg h pontosan hol is van mert rég volt, kicsi voltam, és nem is foglalkoztatott a dolog ennyire!
Ja és még valami: miért van még zárva Tótvázsony??? és csak Tótvázsony felől, mert mögötte a hátsó útról (erdő) simán belehet menni, én GE-ről lestem le az útvonalat, és pikkpakk bennt voltam, egy két kép is került is fel a GE-re, csak elég közel kell menni
Vicces volt az öreg a kapunál ahogy mondta h ide aztán senki nem mehet be, elötte 20percel meg a bunkert jártuk körbe hátul, de a panelekig nem merészkedtünk le.
Új hozzászólás Aktív témák
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest