- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
stop
aktív tag
Kösz, elméletileg egy ilyen gép "parancsnoka" vagy valami hasonló voltam ill. lettem volna, de még állóhelyben beinítva sem ültem benne...
egyszer kellett csak beszállnom, hogy kiszedjem az akksikat -ami a vetető ülés alatt volt - de ez is meghiusult, mert gyakorlatilag beszorultam már az üléssel is(1,90 magas vagyok)
az tudom róla, hogy egy ideig ez volt a légvédelmünk 'csúcsa' a maga 50-60 km-es max hatótávjával -
stop
aktív tag
válasz
tazman75 #1519 üzenetére
Kaszó nem az övé volt hanem a honvédségé, sokat használta, de mások is.
A kisvasút pedig első időkben főleg erdészeti célokat szolgált.
A mai napig a HM tulajdonánban van és virágzik a turizmus és a vadászatok által.
Összeségében gyönyörű hely - 14500 Ha összefüggő erdő...és kb dupla ekkora terület az egész. -
stop
aktív tag
a, állíts manuálisan mélységélességet - nagyobbat (mondjuk 10 felett)
b, ill. itt sokat megtudhatsz
-
stop
aktív tag
egy kis segítséget kérnék, a képtárra töltök (töltöttem) fel képeket, hogyan tudom megnézni őket, mert sehol sem találom
-
stop
aktív tag
válasz
ricsiazari #1228 üzenetére
ha visszaolvasol valaki irta nemrégiben, úgy emlékszem
-
stop
aktív tag
válasz
tazman75 #992 üzenetére
Rendben, kételkedj benne.
Hogy ez miért hihető vagy hiteles akkor ezt Ő ott elmondta, és hogy én miért hiszem el, mit hallottam, mit tudok vagy mit gondolok az tényleg nem ide tartozik. (esetleg, hogy mire ment el ez a kurva sok pénz)Pontosan azért tettem OFF-ba a hsz-t. (erre való)
-
stop
aktív tag
-
stop
aktív tag
holnap este 1/2 7-kor lesz vmi műsor ezzekkel kapcsolatosan a hírtv-n
-
stop
aktív tag
Van egy ismerősöm, a nyáron mesélte valamikor, Ő Tapolcán volt katona, volt a laktanyán belül egy őrzzött rész melyen belül egy kerítéssel elzárt rész, amiben senki sem tudta mi van/volt, de az aktuális őr(járőr)nek 4 óránként Geiger_müller számlálóval végig kellett mérni a kerítés mellett és ezt naplózni.
Ha jól tudom ehhez nem volt köze a szovjeteknek sohasem (mármint a laktanyához). -
stop
aktív tag
Beszéljünk meg egy időpontot, és szívesen elemgyek veletek.
A helyiek pedig hogy mit mondanak, csak azt tudom leírni, én sem voltam akkor ott, ellenőrizni szinte ezket már lehetetlen.
szerk: a tanya amire gonol szerintel, az nagyobb mint egy átlag tanya manapság és állattrartás folytatnak ott.
-
stop
aktív tag
ennyit tudtam gyorsan, gyakorlatilag az egész erdő az 'övék' volt.
ha gondolod megmutatom személyesen.
BUÉK!
-
stop
aktív tag
Most keztem el olvasni atopicot és nagyon tetszik!
Császár: a helyiek közül biztos senki nem akar kutakodni a 'belső körletben', mert Ők tudják mi volt ott...
Itt voltak a fejek és néhány km odébb a rakéták (Bajon).A hetvenes években a laktanya 1 km körzetében (már minden keríteseken kívűl!) a földműves munkákat is orosz katonák végezték, úgy hogy a tszből kiment a traktoros, majd átadta Szergejnek a traktort aztán műszak végéig szotyi, cigi, stb és este bevitte a telepre.
A Császár és Vérteskethely közti erdőben volt a riadókörlet (az egyik) (a vezetékes telefon is ki volt vezetve) a mai napig megvannak a tankállások ahova 'beásták' a tankokat, valamint elszórva érdekes betonépítmények erdőszerte.
Ha ebben akar mélyeben kutakodni vki szívesen bemutatom helyi embernek, vagy szerzek infót erről a környékről.szerk: plusz próbálok fotókat is készíteni/feltenni
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest