- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- Google Home/Nest
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibbike01
őstag
Rasasikból megvolt a Zebra, Al Wisam Day, La Yuqawam. Armafból CDNI, Sillage. Volt Afnan Supremany Silverem is.
Egyedül a Zebrat tudtam 2 napnál tovább elviselni magamon. A többinél számomra nagyon zavaró az erős alkoholos "dezodor szag" bár a La Yuqawam nem lenne rossz, de az meg mint illat maga nem tetszik.
A párom az Intense Cafet és Instant Crush-t használja, amikor délután 17óra körül hazajön a munkából ugyanaz a minőségű finom természetes illat csapja meg az orromat, mint amikor reggel felfújta. Szerintem pont az összetevők minősége adja meg egy parfümnek a varázsát. Olyan ez mint a bor, amit tömeggyártásban készítenek Irsai Oliverből, meg amiből csak néhány száz palack készül Irsai Oliverből, a szőlő típusa ugyanaz, de a minősége, a feldolgozása, a hozzáadott adalékok teljesen másak.Hacivatot próbáltátok már? Na én még olyan ananász illatot sosem éreztem, konkrétan harapni lehet a levegőt, ja és hogy a pulcsim ujján még 2 nap múlva is ragyogóan tombolt.
Az arab parfümöknél azt vettem észre, hogy egy idő után átmennek, savanyú alkoholos illatba, olyan mintha megromlana a parfüm. Nincs benne, az a varázs, amire felkapod a fejed, hékás kinyitott a virágból? vagy ki eszik ananászt?
De persze ez csak az én véleményem.
Designer téren nekem a Guerlain illatok váltak be. Leginkább a Homme EDP, ez az office illatom is.
Egyébként fura, hogy noif pont te írod ezeket, ha jól emlékszem te végigjártad a niche utat.
[ Szerkesztve ]
-
jolti
senior tag
Ezzel egyet értek.
Nekem is volt/van vagy 6-7 Montale/Mancera decantom, de igazából csak a Cedrat B. tetszett annyira, hogy megvegyem egész üveggel is.
Mi több a nejemnek sem tetszenek különösképpen.
A black to black meg kifejezetten rossz volt nekem. Mint ahogyan az Eau Sauvage Edp is.
Instant Crush, meg vagy kettő még hátra van, mert arról is sok jót olvastam, de aztán lehet úgy járok ezekkel is, mint a többivel.#21915tibbike01
Lehet, hogy a Dior, Chanel, Armani túlárazottnak, de idáig kivétel nélkül az összes nő ismerősön hanyatt vágta' magát tőlük... Míg mondjuk a Wood & Spice-ra, vagy az Intense Caféra húzgálták a szájukat. Pedig amúgy annyira nem rossz illatok, de szerintem inkább női, mint férfi. Legalább is az én bőrömön.
A 3 legtöbbet dicsért illat a gyűjteményemből az Armani Code Absolu, Valentino Uomo Intense és a Spicebomb Extreme. Ja és az YSL Y Edp.
Szóval lehet itt illatsznoboskodni', de az átlag ( és ezt nem rossz értelemben értem! ) nőknek tökéletesen tetszenek a designer illatok.
Bár még nagyon komoly niche illatot nem illatoltattam velük. Mondjuk nekem sem volt még szerencsém hozzájuk.
Persze az is lehet, hogy ez csak erre vidéken van így, de fönt a nagy faluban' az úrinépek már észre sem veszik az ármánit...
Lassan kifogynak a designer vonalról, amik érdekeltek és akkor jönnek niche cuccok.
( Már csak abban bízom, hogy azok sem fognak tetszeni, mert ez így is egy anyagi csőd.... )
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest