Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autóhifi
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
EQMontoya #3173 üzenetére
Vikinger nem rossz, bár a normál buci nekem pici, az XXL-es már aránylag laktató.
De akkor inkább Marika néni, a Mester utcától nem messze, ott is vannak komoly dolgok, egy hasonló kaliberű Béke burger megvan egy ezresből. Itt is van ilyen brutál burger, na de az tényleg másik dimenzió... [link] Bár lehet be tudnám tolni ha rákészülök... ki kell próbálni
Magicnél még nem ettem, de már hallottam róla.Ja, hogy ON is legyen
Ma már jól ment az edzés, sikerült az 5db 4-es létra úgy, hogy közben nem tettem le, ami előrelépés. 1-1 létra kevesebb, mint 3p alatt megvolt (c&p&húzás). Tudom az 5*5-től még messze van, de ahhoz képest, hogy fél éve egyszer vissza kellett váltanom 20 ra, és a 5db 3-as létrával elégedett voltam, ez fejlődés.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI Smart Controller drón távirányító (RC-RM500)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest