Hirdetés
Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Kész, beszereltem az új tápot, remélhetőleg most már megoldódnak a gondok. Szerelés közben majdnem infarktust kaptam, mert mikor összeraktam, és megpróbáltam bekapcsolni, csak egy pittyenést lehetett hallani, semmi mást. Jobban megnézve láttam, hogy a fő táp zsinór, amit elvileg 20 lyukkal terveztek, 24 lyukat tartalmaz. Gondolom ez az ATX 2.0 támogatás miatt van. De a két szélső lyukpárt le lehett kapcsolni, mert műanyag szegecsek tartották a többi mellett. Miután azokat lekapcsoltam, be tudott boot-olni a gépem. Ezt adjátok össze. Most mintegy 15 perce hibamentes a gépem
Sajnos nincs erőm most kipróbálni játszani meg egyéb dolgokkal tesztelni, de holnap megteszem. Ha valami hiba lenne, akkor jelentkezem újra. Addig készítsétek a gondolataitokat, hogy hogyan segítenétek - akkor már a táphiba nem lesz lehetőség 
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Path of Exile (ARPG)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajnos nincs erőm most kipróbálni játszani meg egyéb dolgokkal tesztelni, de holnap megteszem. Ha valami hiba lenne, akkor jelentkezem újra. Addig készítsétek a gondolataitokat, hogy hogyan segítenétek - akkor már a táphiba nem lesz lehetőség