Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Egy ideig úgy-ahogy jó volt a gépem, újabban azonban játék közben mindig elszáll, a következő hibával: KERNEL DATA INPAGE ERROR. És hibás file-nak az atapi.sys-t adja meg. Már visszaállítottam Windows cd-ről, de így is hibát okoz. Vettem 2 db 512-es memóriát, teszteltem Memtest86-al, minden ok volt. Utána kipróbáltam CPU Stability Test-et is nyomtam, semmi gond nem volt. Utánanéztem, hogy mi okozhatja ezt a hibát, és természetesen, ahogy az lenni szokott atöbbi kék halálnál, vagy memória vagy alaplap vagy cpu vagy videókártya vagy vírus okozza. Szeretem, hogy ennyire leszűkítik a keresendő hibát. Egyszerűbb lenne, ha azt írnák, hogy a hiba forrása: SZÁMÍTÓGÉP
Szóval ha valakinek van mentő ötlete, az írjon. Csak úgy mondom, hogy minden alkatrész hibamentes és 8 hónapnál fiatalabb. Atapi.sys-nek a DVD-írónak van köze, nem?
Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval ha valakinek van mentő ötlete, az írjon. Csak úgy mondom, hogy minden alkatrész hibamentes és 8 hónapnál fiatalabb. Atapi.sys-nek a DVD-írónak van köze, nem?