Hirdetés
Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Egy ideig úgy-ahogy jó volt a gépem, újabban azonban játék közben mindig elszáll, a következő hibával: KERNEL DATA INPAGE ERROR. És hibás file-nak az atapi.sys-t adja meg. Már visszaállítottam Windows cd-ről, de így is hibát okoz. Vettem 2 db 512-es memóriát, teszteltem Memtest86-al, minden ok volt. Utána kipróbáltam CPU Stability Test-et is nyomtam, semmi gond nem volt. Utánanéztem, hogy mi okozhatja ezt a hibát, és természetesen, ahogy az lenni szokott atöbbi kék halálnál, vagy memória vagy alaplap vagy cpu vagy videókártya vagy vírus okozza. Szeretem, hogy ennyire leszűkítik a keresendő hibát. Egyszerűbb lenne, ha azt írnák, hogy a hiba forrása: SZÁMÍTÓGÉP
Szóval ha valakinek van mentő ötlete, az írjon. Csak úgy mondom, hogy minden alkatrész hibamentes és 8 hónapnál fiatalabb. Atapi.sys-nek a DVD-írónak van köze, nem?
Aktív témák
- OLED TV topic
- E-roller topik
- Mikrotik routerek
- Diablo IV
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mazda topik
- További aktív témák...
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB - Kártyafüggetlen, Fekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval ha valakinek van mentő ötlete, az írjon. Csak úgy mondom, hogy minden alkatrész hibamentes és 8 hónapnál fiatalabb. Atapi.sys-nek a DVD-írónak van köze, nem?