Hirdetés
Aktív témák
- 

Waingro csendes tag válasz  Printszkrín

üzenetére Printszkrín

üzenetéreÉrdekelne a dolog. Ha neked megfelel, a következő konstrukcióban: kifizetem mindkettőt, elhozom őket, és amelyik működik, megtartom, a másikat visszaadom. Mennyit kérnél egy VRM modulért? (privátba is jöhet a válasz). 
 Köszönettel,
 Waingro
- 

üzenetére Printszkrín

üzenetéreSzerintem is inkább a csatlakozófelület a lényeges. Valószínűleg sokféle VRM modult gyártottak. Az én VRM ''slotom'' kb. 5 cm széles és 40 tűs. Szerinted hol érdemes keresgélni Magyarországon? 
- 

üzenetére Printszkrín

üzenetéreKöszönöm a gyors válaszokat! 
 Printszkrín: ez meredeken hangzik - bár ezek szerint füstölés nincs - csak vagy megy, vagy nem. 
 Van valamilyen felirat a VRM modulokon? Mivel ma regisztráltam, nem tudom engedi-e a fórumszabályzat, hogy direkt linket adjak arra az ebay aukcióra, amely kifejezetten az alaplapomhoz való VRM modulra mutat.
 A te VRM moduljaid milyenek küllemre, illetve milyen a csatlakozójuk?
 Üdvözletem!
 Waingro
 Ui. Próba, szerencse:
 [link]
- 

mhif senior tag Printszkrín, vagy Kraftxld fórumtagoknál érdeklődj, de szerintem mindjárt jeleznek itt....  
- 

Waingro csendes tag Keresek VRM modult dual P2 (P3) szerverbe. Két db P2-400 procival szeretném üzemeltetni. Ha jól tudom, különféle VRM modulokat támogat - P2 procihoz kellene tehát. 
 A gép egy Fujitsu Siemens Primergy 470-es, az alaplap típusa: D1031.
 A VRM modul ''helye'' -ha jól számolom- 40 tűs. Aki tudja, hol keresgéljek, esetleg van is neki ilyen modul, kérem jelentkezzen!
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest