Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
gatya3
csendes tag
Nem sok esély van arra, hogy 8x-os TY-s verbatim lemezt lehet még szerezni mert a haverom azt mondta hogy már nem gyártják és a 16x-os TY-s ugyan abban az árban van mint a 8x-os úgyhogy nem nagyon éri meg veni 8x-osat.
-
gatya3
csendes tag
Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy a sony dvd írómhoz honnan tudnék firmware frissítést letölteni mert a sony hivatalos honlapjáról nem tudtam.
-
gatya3
csendes tag
Én megpróbálok szerzni 8x-os verba TY-s alapanyagú lemezeket ha van valami fejlemény írok.
-
gatya3
csendes tag
Van egy haverom aki lehet hogy tud neked szerezni ilyen lemezeket. Ha érdekel keress meg.
Aktív témák
Aktív témák
- Horgász topik
- Vallás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Küszöbön az androidos PC-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Bontatlan E olvasó..
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Szinte új (6 órás) Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest