Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hauptmann
addikt
No, akkor kezdésnek vállalható a Csepel Torpedal 2.0 Sora? Mert ha igen, akkor megrendelem lassan.
-
Hauptmann
addikt
válasz
bringasisti #168742 üzenetére
Oké, vbiszont olyan krölmények között is szeretném használni, ahol egy stoplis cipő nem opció. Ezért keresek valami köztes megoldást.
-
Hauptmann
addikt
Ha már pedál, kezdő szinten valami országúti hibrid pedál van ajánlott?
-
Hauptmann
addikt
Bár, a Torpedal 2.0 Sora is tetszik. Az jutott eszembe, hogy majd lefényképezem az utcát, és bedobom ide, hogy mi a véleményetek róla, mennyire bírná egy 26-os szélességű gumi.
-
Hauptmann
addikt
válasz
nmate91 #168619 üzenetére
A Rapid 2.1-et néztem, azon Shimano Altus van, amit nem értek, az nem MTB váltó? Gondolom, plusz pénzért ki lehet cserélteteni az egyenes kormányt kosra, bár úgy már elég drágára jönne ki.
Amint nem mondtam, és fontos infó a vásárláshoz, hogy OTP SZÉP kártyára venném (csomó pénz van a szálláson meg a szabadidőn, soha nem költeném el), így sajna a Deca nem játszik.
-
Hauptmann
addikt
válasz
nmate91 #168608 üzenetére
Elviieg a Courier DT gravel sok bolt szerint.
Alapban országútit szerettem volna, de ahol lakom, sok helyen murvás, zúzottköves út van, így jött képbe a gravel, mert nem vagyok benne biztos, hogy az outi gumi nagyon szeretné az apró köveket.
Koskormány mindenképp.
A Csepelt nézem, Sorás. Viszont ahogy látom, a legnagyobb vázméret 53 cm, én viszont 178 vagyok, az álmoskönyv szerint nekem az 56-57-es méret a jó. Nem lesz túl kicsi? A Sorát később le lehet váltani egy 3x10-es Tiagrára?
Rapidból van 56.
-
Hauptmann
addikt
Esetleg más javaslat gravel területen, ami gyárilag legalább Sorával, vagy Tiagrával van szerelve? Összegben mondjuk 200 ezer körül maximum.
-
Hauptmann
addikt
Sziasztok,
Kinéztem magamnak a Neuzer Courier DT-t, újrakezdésre talán jó lesz. Olyan kérdésem lenne, hogy van-e olyan bolt Pesten, ahol lehet konfigolni, pl. a gyári hajtásláncot Tiagrára cseréltetni, ha náluk veszem a gépet újként?
-
Hauptmann
addikt
Sziasztok,
Van egy Puch Olympian 12 versenybringám, szeretném felújítani. Nagyon sokat állt, csapágyak cseréje, gumicsere kéne rá, meg a váltóbowdennel is kellene kezdeni valamit (ha jól tudom, ehhez a fajta Shimano-hoz valami speciális bowden kell). Pesten, vagy Érd környékén van valami ajánlott bringaszerviz?
-
Hauptmann
addikt
Sziasztok,
Hol lehet beszerezni 700x28-35 (27x1 1/8x1 1/4) méretű külsőt? Belső van a neten, külsőt ellenben nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés