- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
- Fujifilm X
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
dodika66 #94283 üzenetére
a lehető legegyszerűbb módon van megoldva, nem egyforma hosszúak a küllők a két oldalon....a fogaskoszorú oldalán 2-3 mm-el rövidebbek, így lehet egyformán feszes küllőkkel is középen a felni. ha nálad az egyik oldal nagyon feszes, a másik laza, mégis féloldalas a kerék, valószínűleg nem megfelelő hosszúságú küllőkkel lett fűzve.
(#94281) balintka: jogos, erre nem gondoltam
-
ShiTmano
aktív tag
válasz
dodika66 #93971 üzenetére
Én a lányomnak ápgrédeltem a bringáját 7sebességről 8ra. A menetes(7seb) hátsó kereket kicseréltem egy kazettásra(8seb) vettem egy 8-as váltókart>állítottam egy kicsit a határoló csavarokon és tádáám, simán működik. Pedig a váltó papíron 7 sebességes Tourney. Szóval lehet neked is vinné a 8-as sort, csak egy 8-as váltókar kellene hozzá. Ha kilazítod a bowdent, és kitekered a határoló csavarokat, majd megemeled a láncot annyira, hogy a fogaskoszorúhoz ne érjen hozzá, akkor látod, hogy el tud-e menni a váltó a legnagyobb fogasig. Ha igen akkor tudja kezelni a 8-as sort is. Sorry, hogy ilyen szájbarágósan írtam le, de talán így érthetőbb.
Persze kézzel kell elhúznod a váltót, mert alapban a legkisebb fogas felé húzza a rugó.
-
rétisün
veterán
válasz
dodika66 #92318 üzenetére
mindkettő kazettaleszedő, második, a csapos azért jobb, mert bele tudod dugni a csapot a gyorszár helyére, és nem fordul ki használat közben. ebből adódóan viszont csak gyorszáras kerékhez tudod használni, tehát ha régi fajta kereked van, ami csavaros, az olcsóbbat vedd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- Androidos tablet topic
- Építő/felújító topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged