- Milyen RAM-ot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Milyen videókártyát?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN #245924 üzenetére
Az előző kérdéseimre is várok még választ, de közben merültek fel újak is:Közben ezekre megjött, köszi mindkettőtöknek!
chubby2o6 nekem is felső, akkor nem lesz vele gond. A másik ami most jutott eszembe az a vázcső méret a nyeregnél. Mosást azért gondoltam, mert ha már le van szerelve, akkor bevágom egy lavor vízbe majd, frankón letisztítom, aztán ilyen pár évig ugysem fog vele történni.Ha a középső váltó körkörösen d=34-34,5mm (ha teljesen összezárom, akkor tojás alakú, úgy 33mm), viszont a nyeregvázcső átmérő 32mm, akkor a hézagolásért mit érdemes tenni/rendelni?
Ezekről a rugós nyeregcsövekről mi a vélemény? Egy ismerős említette, hogy hú hát az mekkora király dolog, de én valahogy nem látom egy komoly bringán se. Mi ennek a buktatója, ha van?
Szerszámot biciklihez honnan érdemes rendelni? Egy kisebb nyomatékkulcs fog kelleni meg egy-egy 15-ös 17-es villás.
Milyen zsírt ajánlotok, amit lehetne használni a bicajhoz, kerékagycsapágyra, esetleg váltóra? -
chubby2o6
senior tag
válasz
Látod, erre nem is gondoltam, hogy ez is kérdéses lehet. Nekem felülről húzta, nem tudom, működik-e alulról.
A váltót nyugodtam moshatod mosószeres vízzel ( én ultradermmel szoktam ), csak utána alaposan öblítsd le. Száradás után fújtam rá olyasmi cuccot, mint a WD40, valami motorex, már nem emlékszem a nevére. Ha van isopropil alkoholod, az is jó. (Délelőtt egy kicsit áttörölgettem ugyan alkoholos ronggyal, de még lehet tökéletesíteni)
Megnéztem, itt azt írja, hogy alul-felül [link]
-
Ringman
félisten
válasz
engem oltás nélkül 21 áprilisában hetekre gajra vágott (szaglás is elment másfél hétre), a nyugalmi pulzusom meg hónapokig volt magasabb a fertőzés előttinél, terhelésre meg egekben volt az elején.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged