- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Léghűtés topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintbaba
tag
válasz
Csokicsibesz #219797 üzenetére
A vásárlás előtt kell megnézni, hogy jó kínai karbont vesz-e az ember. Nagyon sok ember megy mindenféle aliexpresses karbon alkatrészekkel, mégsem olvasni rémtörténetekről. "Nem kell félni, nem fog fájni."
Hasaggymeg: És akkor mi történik, ha valakinek sokkal erősebbek a lábai, mint a keringése? Szerintem nagyon egyéni preferencia, hogy ki mit érez jónak vagy hatékonynak. Régi fórumtárs deicide tekeréseit is lehet nézegetni, aki elég alacsony rpm-mel megy, mégsincs nagyon erősebb nála most itt a topikban.
Hozzáteszem, nincs is olyan kutatás, ami megválaszolta volna az optimális pedálfordulat kérdését.
-
Toobee
veterán
válasz
Csokicsibesz #219797 üzenetére
Viszem mindjárt a Bikemenbe. Ott én meg is néztem egy szettet élőben, nagyon impozáns volt és a boltban is dícsérték a portékát (Berg és Roval szett is van Andrisnak, tudja mihez hasonlítani). Ha komolyabban ráfeküdnék a témára, mármint a kínai karbon vonalra akár publikálás kapcsán, akkor azért valószínűleg érdemes lenne felkeresnem egy anyagvizsgáló labort, minimum a szerkezetet megnézni. Terheléses vizsgálatok végzéséhez meg fullos mérőlabor kell, már egy szerkezeti vizsgálat költsége is olyan tetemes lehet, hogy tudni sem akarok róla.
Szóval akkor: EliteWheels Marvel Gravel 35 szett a mesés kínából. Saját agyukkal kértem, kerámia csapágyas, a szabadonfutó hangja egy álom, végre olyan, amilyet kerestem (ordít).
Szelepekkel, szalaggal együtt mérve 1536 gramm, ennek örülök, mert 1500 alatti szettet kerestem. Az 1250-1300 grammos tartomány 1000-2000 EUR között lett volna, így az nekem nem volt opció.
HG-s, megy fel rá a ZTTO 11-34 sor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban, garanciával
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- Studiologic SL88 Studio MIDI billentyűzet
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest