Hirdetés
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz
trialboj #131463 üzenetére
Én erre több pénzt nem vagyok hajlandó költeni, a belseje működik, feleslegesen költöttem rá kb 15k-t hogy ugyan ott tartsak ahol előtte, az olaj csak szütyög, és senkinek fogalmam sincs mi okozza. Ráadásul mikor csendes terepen rugózik a hátulja, hallatszik valami fura gumis hang, mintha nem lenne kenés egy gumigyűrűn... de hát ez ugye lehetetlen, fel lett töltve szerviz által. A kép, 48km után készült.
Fogalmam sincs milyen gond okozhatja hogy az elején jó volt, aztán szép lassan elkezdett megint egyre több olajat kifröcsögni.
Annyi érdekel, hogy ha kíváncsiságból megordítom a telót, azzal okozhatok benne bármi kárt? Csak érdekel hogy akkor abba marad a szivárgás, és esetleg vissza is folyik minden olaj oda ahol lennie kell.
fox tagot/telót csak az ellenségeimnek kívánok
-
zoli03
őstag
-
ZolkoW
őstag
válasz
trialboj #131463 üzenetére
Itt szerintem az lesz az elterjedésének a fő gátja, hogy annyira idétlenül néz ki. Ha nagy darabszámban menne, máris megoldódna a "nem lesz hozzá alkatrész" probléma. Semmivel nem hülyébb ötlet, mint a láncváltó, aztán mégis 99,5% láncváltót használ, pedig képzeld el azt a világot, amikor az első olyan bejött
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest