- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hasaggymeg #106386 üzenetére
Azért egy normális agynak úgy kell forognia, hogy a zsírt érzed max. ahogy mozog.
Épp itt van az asztalomon egy 600-as tricolor agy kifűzve (igaz ez híresen jóféle cucc) olyan mint a vaj. De tegnap raktam össze egy 80 éves waffenradot annak az első agya is fullos lett egy kónusz csere után, az agyon semmiféle berágódás nem volt, igaz az egy darab acélból esztergált agy (ilyet amúgy még nem láttam én se acélból), nem szar.
A montiról holnap nyomok képet érdekes egy cucc. Igaz a fékváltók váltó részét lehet lecserélem sunrace váltókarjaimra mert azok jobbnak tűnnek, de a váz egy műremek krómozott villa és jobb láncvilla
0.9-es oria csövekből, baromi könnyű darab... A vicc, hogy a canti fékekhez szerintem outi fékhíd van, csak nem fúrták át
A geo kicsit trekkinges, szerintem ez nagyon korai monti lehet, tök egyenes felső csővel. De 26-os araya felnik szóval ez mégis csak monti
Új hozzászólás Aktív témák
- Tymo Rovy mélyhullám hajsütővas
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Tissot Heritage Porto Small
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- DJI Mini 2 SE Drón, Új, Bontatlan, Garanciális, Hasznos kiegészítőkkel, Ingyenes szállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest