Hirdetés
- OLED TV topic
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Hasaggymeg #254767 üzenetére
Ne csodálkozz, tapasztaltam, az előző sisakommal soha nem volt ilyen problémám. Akinek nem volt extrém jól szellőző sisakja, mindíg ezzel az ellenérvvel jön, hogy mászáskor úgysem szellőzik, de valójában ez nem ilyen egyszerű. Nem mindegy, hogy száraz sisakkal-fejjel állsz-e neki mászni, vagy már leizzadva, nem mindegy, hogy mászás után azonnal szárad-e a fejed, vagy tovább izzad stb. Persze tuti emberfüggő is, el tudom képzelni, hogy pl. nagyobb hajjal a legjobb sisakban is túlságosan izzadsz.
"A pánt, vagy sapka előidézte fejfájásról meg még nem hallottam.
"
Túl meleg, forró, szalmakalapban is szokott fájni néha. A lábam is ilyen, nem véletlenül keresem mindíg a legjobban szellőző bringás cipőket, mert amikben a többség teker, nekem 20km után már feldagadnának és fájnának a lábujjaim.#254772 parandroid: basszus, akkor ezért van. Én is hajlamos vagyok migrénre.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Robot fűnyírók
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-roller topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón egyedi megjelenéssel
- Air Jordan 1 Retro High OG GS Black/Medium Grey-White
- GARMIN Varia UT800 okos első lámpa
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- 106 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest