-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
bardi #205920 üzenetére
nekem a Shminao BR-M395 hosszú lejtőn ahol szinte folyamatosan kellett erősebbeket fékezgetni ott mindig elgyengült, illetve egy rövid de nagyon meredeken ahol csumára kellett fékezni ott meg is adta magát a betét,
A Shimano m6000 fékszett egyenlőre(2 év használat után) túra átlagos(néha intenzivebb) felhasználással fél fémes betéttel kinyirhatatlan szóval fékrendszere is válogatja szerintem
nem kell 4 dugattyús, ez az M6000-es elől 180 as hátul 160-as tárcsával is eszeveszettül fog, picit hirtelen meghúzóm óriásit ránt a kerékpár elején(villán-kormányon) meg a fél fémes betét is bejött nagyon
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fűnyíró topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- Studiologic SL88 Studio MIDI billentyűzet
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest