Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Szornyu, hogy ilyenek tortennek:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=345515418831665&set=a.168549989861543.35357.100001196281942&type=1&theater
"Tegnap délután 2-kor a Margit-híd budai hídfőjénél egy férfi megállította edzésről hazabicikliző fiamat, és elvette tőle a kerékpárját. Andris 13 éves, 5 éve triatlonozik, hetente 6 edzésen vesz részt. Jövő vasárnap lesz az országos bajnokság, amin a biciklije nélkül nem tud elindulni. Tudjuk, hogy nem sok esély van rá, mégis, ha esetleg látjátok valahol Andris biciklijét, akár egy eladó hirdetésben, kérjek írjatok! Köszönjük!"
Budapest sziveben, delutan 2-kor. Ez szirnyu! Azert az ilyen rablokon peldat kene statualjon a rendorseg! -
tvamos
nagyúr
válasz
tvamos #45976 üzenetére
Ilyesmit hol lehet kapni? (Marmint Magyar orszagon.)
Bike Bag / Travel case
Persze nem fontos, hogy pont ilyen legyen, valami hasonlo kene.
(Nem a 100 ezer forintos fajtaban gondolokdom.) -
tvamos
nagyúr
Sziasztok! Egy kis segitseg kene... Megint...
Szoval. Nem nagyok egy nagy versenyzo, de most beneveztem egyre.
A bicajom azonban elloptak, es nem nagyon van kessem masikra.
Otthon viszont van ket bicajom is, az egyik pont jo lenne itt.
A kollegam szerint siman lehet a repulon bicajt szallitani, csak kell:
1. Jegy a bicajnak,
2. Egy bicikli hordozo taska.
Van itt valakinek ilyen iranyu tapasztalata? Hogy megy ez?
Meg persze kene valami forras, lehetoleg Magyar honban a taskara.
Elore is koszi a segitseget! / Tomi -
tvamos
nagyúr
válasz
Kakumix #37824 üzenetére
Tenyleg eleg szar ez a kerdoiv, de azert nem kell ezt ennyire komolyan venni. Segitesz valakinek megirni a szakdolgozatat. Ennyi. /*Nem az igazsag a kerdes, hanem, hogy te mit gondolsz, vagy mit akarsz kinyilatkoztatni. Pl. hol ismerkedtel meg a kerekparozassal... Anyammal kerekparral kellett menni ide-oda, amikor gyerek voltam, de az csak kozlekedes volt. Kesobb, amikor megismertem az MTB-ozast, akkor kattantam ra a dologra. Es ezt jeloltem be!*/
// Remelem, segitettem... -
tvamos
nagyúr
válasz
---Lasali--- #36219 üzenetére
-
tvamos
nagyúr
válasz
Doki-HUN1978 #36215 üzenetére
Francba... kimaradt a legfontosabb.
Ez valto verseny, mindig egy valaki ul a nyeregben. Nem ugy, mint a Tour-on, meg a korversenyeken. Ez inkabb buli verseny. A terv az, hogy 3x2 orat megyunk mindannyian... de amilyen lekvarok vagyunk, lehet, hogy lesz, aki nem birja. Akkor kell egy 4. etap. Vagy nem tudom...Persze, ugy tudom, ott is vannak profik, de azok egyedul nyomjak vegig a 24 orat, asszem, 300km folott mennek ok.
(En kb 1.5-2 ora alatt tudom lenyomni a 11 km-et. Az 60-100km... szanalmas, mi?)
(#36216) norbee2244
Koszi! Ha nem leszunk ki 4-en, minden keppen szolok! -
tvamos
nagyúr
Jovore szerernek benevezni egy 24h MTB versenyre. 4-en lennenk egy csapat. Nem tudtok valamit, hogyan lenne erdemes felkeszulni, hogy a leheto legjobb eredmenyt erjuk el? Ugy ertem, mind egyszeru, "hetvegi" bicajosok vagyunk, nem akarunk senkit megelozni, csak vegig tekerni, es a vegen meg orulni is neki!
-
tvamos
nagyúr
válasz
venember83 #36207 üzenetére
En azt gondoltam, hogy azert faradt goz, mert itt kiengedhetik az emberek. Kibeszelhetik a (velt vagy valos) serelmeiket. Es elnezzuk egymasnak, ha valakinek... rossz napja van?!.. En sokat tanultam itt. (Persze van, aki kicsit tobbszor veti el a sulykot. En is neha azt hiszem, hogy az a 10-20 ev, amivel esetenkent tobb vagyok feljogosit!.. Pedig dehogy! Sot!)
(#36206) ludsimon
Hat... az elmelet jol hangzok, de...
Latod, meg 10-20 ev, es a masodikkal is egyet fodgsz erteni. Remelem! -
tvamos
nagyúr
válasz
D.Orion #36197 üzenetére
Jok az ilyen beszelgetesek, mert igy latszik, hogy mas emberek hogyan latjak a dolgokat, es megertem, miert viselkednek ugy, ahogy, + vegiggondolom a dolgot, es probalok toleransabb lenni, auroban is, bicajon is!
Nagyon jo a gyerekkel bicajozni, remelem, egyre tobb biciklis utat epitenek! Itt, a 31-es mellett, es varoson kivul is. (Megjegyzem, varosban tobb a marha!)
-
tvamos
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #36195 üzenetére
Mondjuk azert a serif emberei is bek@phatjak! Hogyhogy a gyalogost, meg a nyugdijas kerekparos mamat nem lehet megbuntetni, engem meg megvagnak, ha 42-vel megyek a 30-as tablanal?
szerk: epp ne volt nalam az ora, de asszem akkor se lassitok, ha nalam van. Mondjuk lattam a rendort... lehet, megis lassitotamvolna. De ne, gondoltam, hogy ilyen gyorsan megyek... -
tvamos
nagyúr
válasz
tvamos #36192 üzenetére
Ahol bicajozni szoktam ugy van megoldva, hogy az ut 2 szelen van bicaj ut. Szep piros. Olyan keskeny az ut, hogy ket teherauto csak akkor fer el, ha mindketto lemegy a kerekparos reszre. Olyankor ezek a nagynmarhak lelassitamak, es jonnek velem, turelmesen, amig ki nem tudnak kerulni. Ha latszik valakin, hogy nagyon siet, az emberek jellemzoen elengedik. Utalom az onkentes rendoroket, akik "megmutatjak"! Akar biciklis, akar autos! Plane, ha kesobb kiderul, nincs is igaza. Meg ki tudja, lehet, hogy legkozelebb oneki kell sietni.
szerk: ez Sved orszag...
-
tvamos
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #36190 üzenetére
A bikanyaku a tobbi autost, meg a buszokat is leszoritja. Mi nagyobb veszelyben vagyunk, persze, de... ezzel nem tudsz ugysem mit kezdeni. (Tegnap is jott a helyi kiskiraly a Mercijevel, telefonnal a kezeben... iranujelzo nelkul... megalltunk a gyerekkel, es megvartuk, mig kiderul, mit akar. En nem akarok meghalni, csak azert, hogy megleckeztessem, es beszoltam neki, neadjisren meghuztam a verdajat.)
A 22 meg... nekem jo lenne, de az aszonynak 17 lenne a jo, a gyereknek meg a 12!.. akkor mire allitsak? Szerintem a 60 pont jo lenne, mert minden 3. zoldon at tudnek menni, ha 20-szal megyek...
ez nyilvan csak trefa... de... erre nimcs megoldas! Nem lehet mindenkinek jo! Ellenben, ha a budos autosok minel hamarabb eltakarodnak, az jo, tehat nekik legyen zoldhullam, sokkal tobb trolibusz, bicaj szallito resszel! Es allami zuhanyzot / oltozot minden munkahelyre!
En meg vehetek szoges gumit telre... mer' ez most a legnagyobb gondom!
Azt hiszem, lehetsz meg olyan helyzetben, hogy sietned kell valahova. (pl. egyszer allasinterjura siettem a Bosch-ba. Jo idoben elindultam, elvegre Jaszbenybol Budapest... sosem tudhatod. Szoval nagyon idoben elindultam... de azutan... jott egy masik marha, es megtolt hatulrol. Rendorseg, helyszinelok, keses... A Nemet faszi meg ot vart. A marhaskodo bicajosoktol teljesen kiakadtam! Pedig lehetnjonkedvuk a fiatalkonak, es hat hova a fr@ncba siet az az autos? Meg amikor a fiam szuletett. Lehet leszoritottam 1-2 kerekparost... figyeljenek!)
-
tvamos
nagyúr
válasz
norbee2244 #36182 üzenetére
E 15 ev alatt 2 piroson mentem at. Ejjel, Jaszberenyben, semmi sem jott... minek oda olyankor a lampa? Viloghatna sargan! A masik Gyongyoson vot figyelmetlensegbol. Ezuton is koszonet az autosoknak, hogy vigyaztak ram.
Emberek vagyunk... persze, tuti vannak, akik sosem hibaznak, de mi tobbiek... inkabb probaljunk meg vigyazni egymasra, es kicsit toleransabbnak lenni.
A marhak meg... talan elszegyenlik magukat... vagy talan elszemtelenednek, es remelhetoleg jol megvagja oket a serif, vagy az embere.( #36187) TESCO-Zsömle
Azert azt ne felejtsd el, hogy gyakorlarilag az autosok adojabol epulnek a bicikli utak. Egy csomo dolgot nem lehet biciklivel megoldani. Van amit tomegkozlekedessel sem. Es van, akinek nem alternativa a bicaj. ( Pl. Volt ido, aikor rendes ruhaban kellett dolgozni jarnom, es nem lehetett tisztalkodni a munkahelyen. A bicaj rogton ugrott. Persze most teljesen mas a helyzet...) -
tvamos
nagyúr
Ez egy eleg szar otlet volt:
richpoi.com/cikkek/hazai/egy-sor-vagy-froccs-utan-is-biciklizhetunk.html
Igy is tele vannak az utak a marhakkal, most meg meg ossze is zavarjak oket. -
tvamos
nagyúr
válasz
norbee2244 #33583 üzenetére
En ma a 73-ason tekertem... ugy mentek el az outisok, (itt Landsvägscykelnek hivjak,) mintha alltam volna. Ellenben az autok mind az autopalyan mennek. (A buszok, meg a teherautok is.) Szoval jol lehetett tekerni. 37.82km 2:07 alatt... Ez semmi Tomi-hoz kepest, de en ennek is orulok. (A Sports-Tracker meg baxik menni rendesen!)
Kulon koszonet norbee2244-nek, a Selle Dardo sokkal jobb, mint a Merida ules, de tenyleg. Vegre nem veszi el a bicajozas oromet az ules!..
-
tvamos
nagyúr
Van itt egy munkatarsam, mindig nyuzom, menjunk el bicajozni.
No, tegnap elmentunk, de... nem volt nala bicaj. No nem baj, o majd fut. En meg nem birtam vele tartani a lepest. Persze lejton igen, de hegynek fel nem. Ez azert ciki!
Mondjuk felmaratont szokott futni, de akkor is!
-
tvamos
nagyúr
válasz
norbee2244 #34470 üzenetére
Irod a pulzusmerot...
En megvettem a Lidle gazdasagosat, de nem jo az semmire.
Amig otthon ulok jo, ha csinalok valamit, izzadni kezdek, ugral ossze vissza a marha!
Mit erdemes venni, ami jo is?
Vagy be kell ultetni a ket erintkezot a mellkasba, hogy tuti legyen?
Ugy ertem a draga is rossz, csak szebb? -
tvamos
nagyúr
válasz
venember83 #34431 üzenetére
Nagyon jo kis klipp!
-
tvamos
nagyúr
válasz
ludsimon #33641 üzenetére
Szerintem ne torj le! Mikor otthon voltam tavasszal, en felmentem Hazarol Kekesre. Track logom nincs, de az atlagom 8 korul lett, es amikor felertem odajottek az emberek, hogy segitsenek. (Matrahazaig kocsival mentem.) Ennel tuti jobb vagy! Es megis... probalkozok tovabb. Ha esik, hideg van, szobabicaj, ha jo az ido kimegyek, es bamulom a tajat. Mi masrol szol a biciklizes?
Hacsak nem Kekesrol lejovet az ADRENALINrol.... hmmmmm...... -
tvamos
nagyúr
Esetleg, ha erdekel valakit...
BioLogic Bike Mount for Android
Sajnos tolto ebben sincs... -
tvamos
nagyúr
válasz
ludsimon #33599 üzenetére
Nagyon szep terkep! Koszi!
A regi terkepen meg rajta van a to, ami otthon volt. Ma mar szemettelep van a helyen.
"Én azért szerencsére jó memóriával rendelkezek, hogy tudjam hol készült 4-5 órával ezelőtt a videó."
Jo neked! En mar sok fontosabb dologra is nehezen emlekszem vissz. Egyebkent idot sem forditok ra, hogy odategyem. De ha magatol oda tenne a terkepre, akkor az jo lenne persze!(#33601) Syd69 válasza venember83 (#33584) üzenetére:
Egy col nem 25,4 mm?
Neked jok az informacioid!
En is ugy tanultam, hogy ket-es-fel centi, meg egy legy pocoronyi... -
tvamos
nagyúr
válasz
ludsimon #33595 üzenetére
En egy ilyet almodtam: CONTOURGPS...
De nekem nincs ra szuksegem, egyenlore... persze, jo lenne, mint minden!
De ha felszivom magam, es ramjon a bolondora, veszek egyet.(#33592) rii válasza tvamos (#33591) üzenetére
Bocs, en ott nem kerestem ra. Csak meglattam, hogy a szamitogepen mar van.
Remelem, hamarosan beleteszik a mobil alkalmazasba is!
Nekem jol jon, ha nem is tokeletes. -
tvamos
nagyúr
Ma (illetve most az elobb) azt tapasztaltam, hogy a Google Maps-en feljott egy ujabb ikon az utvonaltervezeshez.
BICIKLI
Ez marha jo!!! Persze, csak ha jol is mukodik... -
tvamos
nagyúr
válasz
norbee2244 #33583 üzenetére
Nagyon szepen koszonom a valaszt! Szerintem egy jo ora mulva el is indulok megvenni. Remelem, elall az eso is addig. Mondjuk olyan szel van.. minta allat. Ez tuti tobb, mint 7m/s.
(#33581) ludsimon
En is nezegettem ezt a kamerat, de nincs benne GPS logger. Pedig ugy igazan franko, nem? -
tvamos
nagyúr
Helloka! Segijjetek mar!
Nagyon nyom mar a bicomon a nyereg. (Erossen tulsulyos vagyok.) De montizni szeretek. Ehez kene nekem egy jo ules. Amit ma meg is akarok venni. Melyiket valasszam? Selle Dardo vagy Selle Freeway? Mar utalok a regire (A Merida Matts 10 gyari nyerge) ulni, mert hiaba a bicajos nadrag, rettentoen nyom. Az otthoni bringam (Merida Matts 40) meg bicajos nadrag nelkul is jobb!
Kosziu, elore is!Szerk: Vajon egy 5x ezer forintos nyereg mi plusszt adhat?!..
-
tvamos
nagyúr
válasz
Mariann294 #33229 üzenetére
Hat kovezz meg, de en a 31-esen rendszeresen vittem a gyereket magam mogott a bicajon, gyerekulesben, es csak egyszer szoritott le az utrol egy szembe jovo, elozo kamionos. Mas gond nem volt. (Pedig mehettem volna kocsival... csak gondoltam, jo ha szokja, latja, a bicajozast.) Mondjuk most nem merek vele menni, miota maga hajt. Nincs flelemerzete, nem bizok benne meg, egyenlore...
-
tvamos
nagyúr
válasz
Packersbay #33058 üzenetére
Nekem olyan van, mint az elso, de nem nagyon szeretem. Mar inkabb valami kormanyra rogzithetot neznek. Ha lehet, gyorszarasat, terkep tartoval, vagy inkabb navi tartoval, esetleg zsebbel, amibe tudok tenni + folyadekot, kajat...
De ha ezek kozul kene valasztanom, most is az elsot valasztanam. A gyorszarasat mindig ingerenciam tamadna magammal vinni a bicajrol, el ne lopjak... -
tvamos
nagyúr
Ra van gyogyulva a pedalom a hajtokarra. Meg se moccan, ha probalom kitekerni. Mar nyomtam ra WD40-et is. Nincs valami otletetek, hogy lehetne kitekerni?
Vettem en is a Lidle-ben pulziusmeros orat, de nekem nem jelez semmit... lehet, nem ver a szivem? Csak 51-et? Az erdekes...
-
tvamos
nagyúr
válasz
norbee2244 #30976 üzenetére
En a magam reszerol SportsTracker.
Sajnos, az en tempomnal kicsit teved, de persze az lehet a GPS miatt is.
http://www.sports-tracker.com/#/workout/tvamos73/assrqrgc2roc2fi4
Mostanaban a "monszun" miatt csak a szobabicajt tekerem... -
tvamos
nagyúr
válasz
:MTC:kandur #30940 üzenetére
Gratulalok! Ez szep teljesitmeny! 2.25-os kerekkel, meg aszfalton sem tudok menni ilyet, plane terepen!
-
tvamos
nagyúr
Lakotelepen lakom, es nem.is vagyok az a nagy bicikli szerelo. Nagyobb mocsok nelkul szeretnem megoldani a lanc tisztitast. Szerintetek ez segit?
biltema.se/sv/Fritid/Cykel/Verktyg/Kedjetvatt-27042/
-
tvamos
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
válasz
tvamos #30364 üzenetére
Vegre sikerult a linket is beszurnom... A valodi kerdes igy hangzott volna:
Szerintetek meger ez a bicaj 244 469 Magyar Forintot?
Nishiki Criterium 2012(Elegge raizgultam... Ezzel lehetne hasitani... A montival csak szenvedes a bituminen.)
-
tvamos
nagyúr
Mennyit erhet egy ilyen bicaj?
Nishiki Criterium 2012
Allig hasznalt. A tulaj MTB-ra cserelne... -
tvamos
nagyúr
Uj nyerget keresek a bicajomra, es ebben kernem a segitsegeteket. MTB-zek, sokszor kell kiallnom a nyereg moge. 100kg folott vagyok, ami extra kihivas. Ezeket a nyergeket nezegettem:
www.cykeldennis.se/ShowSearchResult.aspx?pagesize=20&searchstring=Selle+herr
Mast itt nem talaltam, es sajnos ezeket sem tudom eloben megnezni. Szerintetek melyik lenne a legjobb?(#29821 ) Cyberpunk
Nekem is kell egy ilyen! Nagyon tetszik!.. -
tvamos
nagyúr
válasz
rétisün #28745 üzenetére
A multkor ugrattam egyet, es elrepult mindket kulacsom. Le kene cserelni a kulacs tartot. Vagy a kulacsot is? Van erre valami megoldas? Mar parszor elreppent... folyadek nelkul a hegyen nem szeretnek maradni. (Szerencsere itt 40 fokok nincsenek, de akkor is! Nem outis vagyok... MTB-vel nyomulok...)
-
tvamos
nagyúr
Itt meg zuhog, mintha dezsabol ontenek. Es tegnap is...
Le is mentem egy kicsit az alagsorba hajtani a szobaszamarat... beszaras... sokkal nehezebb volt, mint a valodi bicajon nyomni. 20 perc alatt ugy kidoltem, alig birtam leszallni. Es a kijelzo "csak" 232 calt mutatott.
Valodi bicajon, igaz 2 ora alatt, a SportsTracker 700-800-at mutat. Es korantsem faradok el ennyire.
Lehet, hogy valamelyik rossz? -
tvamos
nagyúr
válasz
venember83 #27126 üzenetére
Nem is beszelve az ADRENALIN loketrol, ami egy-egy lejtozes, nagyobb ugratas utan... a lejton muszaly szaguldani!
-
tvamos
nagyúr
Otthon ugyan ennel a cegnel dolgoztam. A szemetseget a magyar fonokok nem kenyszerbol, hanem onszorgalombol csinaltak a joneppel! (Pl. Vagy 50 evig volt orzott biciklitarolo a cegnel... az se a Svedek miatt nincs mar.) Mindegy... mindig is ugy vopt ez, hogy Magyar a Magyarnak farkasa. Ugy elszomorit ez!
-
tvamos
nagyúr
Nalunk a nagyfonok Porsceje hejen biciklitarolo van/lett az egyik hetvegen. Igy mi, bicajosok kozvetlen a kapuba tudunk allni!
Ha bicajjal jovok, le tudok zuhanyozni munka elott, es a gep ugy szamolja, hogy bent vagyok. (Dolgozok.)
Szerintem osztol spiningelni fogok jarni. Az meg bent van a cegnel, hetente 1x. Es delutan 1-2-ig...
Ez b@romira jol van szerintem! -
tvamos
nagyúr
Megtetszett ez a bicaj:
http://www.blocket.se/stockholm/Nishiki_Ultra_PRO_40731898.htm?ca=11&w=1
Jo ez ennyiert? Elvileg...Mondjuk, igy fokozatok nelkul... kemeny erre fele hajtani.
(Erdekes, hogy meg sosem talalkoztam olyanokkal, akik ilyennel jarnak.) -
tvamos
nagyúr
válasz
Cathfaern #26250 üzenetére
Nekem is szimpi a trekking. Nekem montim van, de... sokszor elofordul itt a hullamos terepen, hogy egyszeruen keptelen vagyok gyorsabban menni, mert "elfogynak a fokozatok". A multkor egy srac, szerintem 28-as trekkingel, ugy hagyott le, mintha alltam volna, pedig 43-mal mentem en is. (Mondjuk en a gumival is kuzdok.) Volt 2x eve outim is, de nem szerettem, nagyon kellett vigyazni a kerekre, feszt 8-as lett a hatsoban. Utana meg lehetett menni a szomszed bacsihoz, hagy legyen mar olyan szives, vegye ki belole!
-
tvamos
nagyúr
válasz
Gery15 #26252 üzenetére
Vagy gondolod, hogy "olcsó" dolog és más, hogy is kilehetne oldani.
Igen, arra gondolok, hogy elobb-utobb rajonnek, hogyan lehet konnyeden kinyitni.
En egy U-lakatot hasznalok, a hatso kereket odazarom egy vas oszlophoz. Akkor a vaz+hatso kerek OK. Az elso kereket meg sodronnyal. Az issebb kar, ha oda van. Ha csak fa van a kozelben, akkor a sodrony megy a fahoz, az elso kerek+vaz. Az ulest meg viszem a csovel, azon van nekem a csomagtarto is.
-
tvamos
nagyúr
válasz
jazzkifli #26215 üzenetére
Nalam ezzel az utolso kitetellel (esszel valo hajtas) van a gond... ezert nem nagyon tetszik a tetore szerelhetos. Ilyetekkepp hatsoajtos van, sajnos a gazdasagos kivitel. Jonak jo, de fel ora, mire felrakom az Astra popojara. Nekem vitte a 150-et ket bicajjal. Viszont a harmadikat (acelvazas noi Houser) nem sikerult felinstallalni, hajlott minden.
-
tvamos
nagyúr
Gratula a Szilvasiaknak!
En csak egy ilyen rovidet tekertem ma. (Es a 101km/h csucssebesseg sem nez ki jol. Ez a GPS hibaja, szeret bele csempeszni ilyen kis izgalmakat...)
NEm is faradtam el tulzottan, viszont a terdem, meg a bokam is faj. Lehet, hogy rosszul tekerek? Lehet ezt valahol tanulni? -
tvamos
nagyúr
En ugy tudom, ha a vasarlastol valo elallast valasztja, akkor neki kell a szallitast mindket iranyban fizetnie. (Kiveve persze, ha ingyenes kiszallitassal opcioval vasarolta a termeket.) Valoszinuleg a fogyasztovedelem segitsegevel lehetne bizonyitani, ha a serulesek regiek, de minden keppen azonnal lepni kell!
-
tvamos
nagyúr
Nalunk a hazban (Jaszjakohalman) gyakorlatilag 0 a T terero. (Amikor felhivtam az usz-ot, azt mondta a pali, hogy o latja a tablazataban, hogy nalunk pedig mocsok jo a terero. A hazzal van a gond! Vegyek antennat, erositot, es otthon huzzak magam utan drotot.) A V egesz jo. Mindig megy minden. A masik T (Telenor) marha jo, megy a 3G is. (A rossz hazban, ami learnyekolja a T-mobilt....) Remelem segitettem!
-
tvamos
nagyúr
válasz
salieri. #25614 üzenetére
"Amúgy veszik a teszkóban .Egy család bevásárolt ott 3 fully gépet a szemem láttára."
Ha ugyse nagyon fognak jarni vele... tokmindegy, hogy milyennel nem mennek!
Megjegyzem, a fiam is egy fully-t akar, es en sem nagyon tudom, mit vegyek neki. Max 2 ev, es kinovi ugyis. Arulni meg nem fogok egy bicajt, ugy, hogy havonta egy hetveget vagyok otthon vele. De ha tudtok valmit ajanlani, az erdekel.
-
tvamos
nagyúr
Neken ez az ules van a bicajon:
https://picasaweb.google.com/105247227808682964996/MERIDA#5744856606647158242
Sajnos nelem nem tul kenyelmes, mev bicajos gatyaban sem. Persze biztosan azert, mert 100+ kg vagyok.
Nem tudtok javasolni valamit, merre kutakodjak olyan utan, ami ilyen tulsulyosaknak van?
// kosz, elore is! -
tvamos
nagyúr
válasz
Bandi18 #25306 üzenetére
Nekem ilyesmi van, az also baszina nelkul. Csak a nyeregcsohoz van csavarozva. Mi erdekel? Mukodik rendesen... lehet ra csomagokat tenni, es azok ott is maradnak, ha jol oda kotom. En szeretem!
Ez lett a mai etap: http://www.sports-tracker.com/#/workout/tvamos73/
Fasza volt... csak a turista terkep szerint 14km. Vagy eltevedtem, es valahol rosszfele mente, vagy ilyen sokat mentem 5-nel lasabban. Persze... a masodik feleben mar sok emelkedon csak toltam a bicajt. -
tvamos
nagyúr
válasz
SOAD19 #25161 üzenetére
Van egy 11-es ABUS U-lakatom. Gondoltam masodik zarnak hurcolnek egy sodronyt, az elsokereket zarni, meg ha nagyobb fahoz, villanykarohoz zarnam a bringat... igy jott, hogy egy zar nelkuli sodrony olcsobb is, konnyebb is, kisebb is.
Erre gondoltam:
www.xxl.se/cykel/cykeltillbehor/cykellaas/zs-150-vajerslinga-till-cykellaas-1042485
Ugy emlekszem, ez a mostani lakatom:
www.xxl.se/cykel/cykeltillbehor/cykellaas/ketaro-505-160-hb-230-cykellaas-1063702 -
tvamos
nagyúr
válasz
Teasüti #25152 üzenetére
Most akarok sodronyt venni, de nem akarnek vegtelen penzert. Olyannal szemezek, amin nincs zar, csak hurok van a ket vegen. Ra lehet akasztani az U-lakatra. (Azert tetszik, mert olcsobb mint egy igazan jo sodrony zar, es konnyebb is.) Ez jo megoldas? Vagy jobb az a zaras fajta?
-
tvamos
nagyúr
válasz
Doki-HUN1978 #25093 üzenetére
Az, hogy igy meg tolyast fogsz bele varazsolni!
(En inkabb a kerekpar szervizt ajanlom, hacsak nem "kigyakorolni" akarod a kerekcentirozas muveszetet!) -
tvamos
nagyúr
válasz
venember83 #25064 üzenetére
Hat... kozvetlennek kozvetlen a merev vazas, de amikor ugratok sziklarol sziklara az erdoben... akkorakat ut, sokszor azt kivanom, inkabb koltottem volna ra meg 6k-t a bicajra egy alap ossz telos gepre! (Persze az is baj, hogy 100kg folott vagyok.)
-
tvamos
nagyúr
Ma sikerult mennem egy 30 km-es etapot. (Persze... elfelejtettem bekapcsolni a SportsTrackert.) Folyamatosan ment a fel-le-fel-le. Volt, ahol elol a legkisebb, hatul a legnagyobb tarcsan tekertem. Sajnos, a vonaton eszrevettem, hogy a masfel eve megmutott terdem bedagadt. Most kicsit parazok. Nem tudtok valami jo hazi receptet? Szerintem csak megeroltettem, de nem tudom...
-
tvamos
nagyúr
válasz
Doki-HUN1978 #24972 üzenetére
"Legközelebb az ilyennek befékezek, had kapkodja a kormányt, meg a levegőt."
Ez igen jo modszer az oktatasra, csak nem tudod meg, mi lett az autos buntetese, ha elcsap, es meghalsz! Kar egymassal szivozni, gondolj bele, hogy mi van akkor, ha szimplan figyelmetlen, te meg szandekosan belemesz egy ilyen csinybe!
No nem akarok en senkit oktatni, nincs arra nekem erkolcsi alapom, max. a fiamat, mer' az meg ugye muszaly. (No olyankor azert leszallok, es attolom a zebran. Nem megyek a 4 savoson a belso savban... bla-bla-bla...)
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen NAS-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ukrajnai háború
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Noctua NH-D15 chromax.black processzor hűtő,Intel és AMD foglalatra,gyári tartozékaival!
- KERESEK! iPhone 16 Pro Max 512 GB - 1 TB, fekete titán, nem szolgáltatós, 3 év garis, 100% akksi
- lga 115x és lga 1200 gyári hütések több darab
- Airpods 4 (ANC) - Garanciás 2026.02.12.-ig
- AMD Ryzen 7 5800X 8-Core 3.8GHz AM4 processzor,hibátlan működéssel!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest