-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
ludsimon #29381 üzenetére
Nem haragszok, csak poénból írtam.
Hogy On is legyek... Én is a váltással küszködök. Haverom múltkor beállította a hátsó váltómat, ill. adott új bovdenházat, mert a régi kuka volt már, szorult benne a bovden... Az volt a gondom a hátsó váltóval, hogy lefele, nem nagyon akaródzott váltani neki, csak, ha az alsó visszafele váltó fület kicsit túlnyomtam, rátartottam: ez a váltó kapcsolóm.
Szóval beállította normálisan, teljesen jó volt váltani, viszonylag gyorsan váltott, ahhoz képest amilyen volt. De, pár nap elteltével, megint nem vált normálisan, és már felfele se megy neki mindig.
Szerintetek mi lehet a gond?! Haverom mondta, hogy cserélni kellene a bovdent egy normálisra. Ez lehet a gond, vagy a fogaskerekek koptak el? Vagy túl brutálisan bánok a technikával, nem sajnálom a bicajt túlságosan, padkára is általában nekivezetem, nem emelem fel rá, bár nincs normális teleszkópom. Viszont váltásnál nem tekerek erősen, kicsit elveszek a nyomatékból, arra a "pillanatra" mire átvált. Mire tippelnétek ennyi infóból?Köszi!
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest