- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hővezető paszták
- Apple asztali gépek
- Home server / házi szerver építése
- Canon EOS DSLR topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
-
Ariadne
őstag
válasz
KaraDani #30594 üzenetére
Nem, már tegnap muszáj volt bejönnöm, mert mindent azért nem tudok elintézni otthonról, és ma is bent vagyok. Nem vagyok pótolhatatlan, de akkor sincs, aki helyettem el tudná végezni a munkámat...
fpeter07: Hegy? Az olyan, amikor a tüdőd darabkáit köpködöd a kormányra, miközben azért imádkozol, hogy eléd essen egy oxigénsátor hirtelen. Nem nagy az esélye, de hátha mégiscsak.
-
-
Ariadne
őstag
válasz
KaraDani #30514 üzenetére
Dehogy téged, azt a fajta bicót, ami nekem nincs.
Meg neked se lesz, ahogy elnézem.
mod: Crossnál nincs értelme így különbséget tenni, mivel ugye csak merevvázas
van belőle, szóval szerintem nem sértődik meg. Ha meg igen, akkor kap hétvégén ő is egy alapos csutakolást. Sajna egyelőre úgy tűnik, kitart a kórom hétvégéig. Bírom a dokikat, hogy kísérletezgetnek itt, két hét egy torokgyulladással kicsit gáz, már muszáj volt bemennem fertőzni a kollégákat kicsit. És még nincs vége. Tartok tőle, hogy a baleset utáni hatalmas kupac antibiotikummal kicsit rezisztenssé tették a bacijaimat, vagy ilyesmi...
-
Tamoo
nagyúr
válasz
KaraDani #30439 üzenetére
67km a túra. oda vissza. Hát ha úgy veszem, hogy a közepére esik a csúcs (valószínűleg nem) ahova fel kell jutni délig, 3órád van 33.5km-re ami nagy része mászás (1000m szint). Tehát kb ~12km/h-s átlaggal kell megtenned az utat a csúcsig. Vissza már olyan tempóban mész ahogy akarsz. Lefelé valszeg gyorsabban. Azért az nem teljesíthetetlen
Én így értelmezem a kiírást.
-
ludsimon
veterán
válasz
KaraDani #30135 üzenetére
Mivel mással? 10 perc, és ismét visszavarázsolom rá a terep gumikat.
De most nincs kedvem terepezni, erősödnöm kell először is.Ugye?
Szerintem se ronda a sárvédő, örülök, hogy akkor ezek szerint van ízlésem, vagy ha nincs, akkor már ketten vagyunk.Komolyan, ez volt az első mondatom Memééknél, hogy ezt a fékkarokat legközelebb gyorsan eltüntetjük onnan..
Pöckölősre lesz cserélve a váltókar, Acera, jobb nem kell, úgy sincs nagy jelentősége.
Most azért nem lett lecserélve, mert a hajtómű nem olyan, szülinapra meg szeretném csinálni a többit is rajta.Tényleg, megtaláltátok milyen optikai kiegészítőt kapott a bringa?
Az előző képeim talán segítenek.
A kormányon kell keresni, és azt hiszem ezzel mindent elárultam.Szerk.:
A mostani váltókarok azok Tourney-k. Ritka ocsmány egy műanyag, az biztos. -
venember83
nagyúr
válasz
KaraDani #30081 üzenetére
Francokat, ő max a főhadiszállásról indítja a csapatokat rádión keresztül s térképről figyeli, ahogy azok végrehajtják a parancsokat.
Az erőnlétem meg, jól érzed, tényleg vicc tárgya mostanság
.
ludsimon: Ne gondold, hogy olyan nehéz az a százöt km, főleg nem 1500-as szinttel.
-
venember83
nagyúr
válasz
KaraDani #30079 üzenetére
Csapatokat... Te cross csapatot akarsz, valószínűleg már meg is vannak a potenciális jelentkezők. Ariadne női csapattal kíván részt venni a 24 óráson, Meme pedig "saját" csapatokat indít. Akkor írjam úgy, hogy olyan prohardver csapatot kellene szervezni, amelyikbe én is beleférek?
-
Tamoo
nagyúr
-
Ariadne
őstag
válasz
KaraDani #29974 üzenetére
Egy zebramintájú 2007-es Stumpjumper FSR Pro (a braines), ilyen, de persze csak a váz. 120 mm hátsó rugóút, előre az ideális egy Revelation (120 mm, ha jól emlékszem), no persze azért egy Fox Talas még ideálisabb lenne remélem ember nem olvassa
. A leírás szerint semleges a vázgeója, de barátom a klasszikus XC geójú Kelly's Wandal után azért mondta, mondja, hogy emelgeti az orrát, lefelé viszont persze jobb.
No, hogy a sok off kiváltása helyett/mellett hasznom is legyen a topikban, nézzétek, bringás google maps. Persze csak városi és még csak Ámerika, ha kötekedni akarnék...
mod: Ja még vázhoz: ez az anodizált matt festés szerintem nagyon szép. Megkarcolni persze meg lehet ezt is, de talán nem annyira feltűnő rajta, mint mondjuk az én fényes fehér pacimon.
mod2: Színben a nem braines Comp változat még szebb talán klikk, hát még ez a nem tudom, melyik országban árult piros-fehér változat... Ha Specit dolgokat nézel, a holnapon a német oldalt érdemes nézni, általában olyan színű dolgokat lehet kapni itt is (régiónként változnak a színek). Idén mondjuk a forgalmazóváltás miatt a kifutó készleteket kell sasolni, hátha lesznek nagyobb akciók, mert új idei állítólag nem nagyon lesz. -
-
törölt tag
válasz
KaraDani #29957 üzenetére
Nem erről van szó, de mielőtt leszóljuk a másikat, talán nézzünk tükörbe. Én meg majd háborgok akkor, mikor a sok potyás miatt (aki életében egyetlen cd-t nem vett, se más módon nem fizetett zenéért, sőt cikinek érzi a dolgot) becsődöl/szétmegy a kedvenc zenekarom, ami nekem sokkal többet ad, minthogy a bkv-n kényelembe helyezhessem a seggem, nekem az a fontosabb. Inkább támogatok egy Malmsteent, mint egy enyhén szólva botrányos közlekedési társaságot. Szóval tényleg nem tudnak meghatni a fizető utasok. Ez nem magyar mentalitás, hanem egy teljesen észszerű dolog, oda adom a pénzem, amit értéknek tartok, ennyire egyszerű. És amíg megtehetem, hogy többet költök zenére, mert lehet potyázni a bkv-n, addig meg is fogom tenni.
-
Ariadne
őstag
válasz
KaraDani #29917 üzenetére
Márciusira mindenképp, ha addigra meggyógyulok, abban legalább van szint is.
A másik tök lapos, abban nem látok nagy kalandot, de a márciusi emléktúra mindig jó szokott lenni, cserkészek szervezik egyébként. Sajnos idén már nincs hosszú távja, pedig volt 96 km-es korábbi években.
-
dqdb
nagyúr
válasz
KaraDani #29869 üzenetére
Az a baj a Városligettel, hogy nehezen tudsz úgy körbemenni, hogy ne kerüljön az utadba jelzőlámpa, vagy ne kelljen elsőbbséget adni. Szintkülönbség van, de minimális, ezt a Hermina úton tudod a legkönnyebben ellenőrizni, ahol a liget felőli úttest valaha villamosvágánynak adott helyet, ezért teljesen sík, míg a külső úttestben van gyenge emelkedő.
A másik probléma az utak pocsék minősége. A Hermina út jó, a Kós Károly sétány jó, de az Állatkerti körút borzalmas, főleg a Nagycirkusz előtti részen. A Városligeti körutat inkább nem minősítem, mert nem tudok rájönni, hogy lehet egy autóforgalom elől elzárt útszakasz ilyen kátyús.
Én Zuglóban az Öv utca-Körvasút sor-Komáromi út-Szőnyi út-Mexikói út-Erzsébet Királyné útja kört tudom javasolni a jó-relatíve jó minőségű aszfalt és az elviselhető méretű forgalom miatt. Minimális szintkülönbség van csak ezen az útvonalon.
Még az Öv utca-Erzsébet királyné útja-Rákospalotai körvasútsor-Mogyoródi út-Róna utca-Gyarmat utca-Lőcsei út-Telepes utca-Öv utca útvonalat is kedvelem, bár itt a Gyarmat utca környékén nem lehet jól haladni.
Rákospalota felé a Rákospalotai körvasútsor-Rákos út-Tóth István utca-Taksony sor-Dembinszky utca-Széchenyi út-Adria utca-Thököly út-Rákospalotai körvasútsor kört szeretem.
Wow, fanatikus tag lettem
-
Tamoo
nagyúr
válasz
KaraDani #29848 üzenetére
köszi, ez kellett nekem
38as van rajta. kelly's softlinebody007: szerintem ha kipróbálod, a jobbik esetben észreveszed a különbségeket.
Muton: Az igen sok egy "akármilyen" ujjatlan kesztyűért. Nekem a hosszúujjú fox freeride kesztyű olcsóbb volt.
-
ludsimon
veterán
válasz
KaraDani #29757 üzenetére
Jól van, akkor SSD.
120GB-os leggyorsabb Vertex OCZ 500 USD.
Kicsi, de egyszerűen olyan gyors, mintha dupla gyors processzort vettél volna bele.
SATA-s csatolója van.
Ha gazdag leszek és lesz laptopom egy ilyet tuti veszek.
Na részemről off vége.
Nem offolok már annyit, sorry. -
dqdb
nagyúr
válasz
KaraDani #29746 üzenetére
Legalább tárcsafékkel sikerült ezt eljátszani?
Pár naposan utazott a Merida autóban első kerék nélkül. Amikor kivettem, megnéztem hátul melyik oldalt van a féktárcsa, és megpróbáltam berakni úgy az első kereket. Aztán leesett, hogy a fékezéskor fellépő csavarodás miatt nem véletlenül van a túloldalon a tárcsafék fékpofája
off1: ha 750 GB-s Samsung HDD-tek van (HD753LJ), akkor szabaduljatok tőle. Nekem tegnap este döglött be a harmadik példány belőle, szerencsére ez volt a gépemben az utolsó a ilyen típusú. Mondjuk jobban örültem volna, ha nem W7 reinstall után 1 héttel történik meg mindez a boot HDD-vel ...
off2: a HDD-ért menet Zuglóban az egyik társasház garázsából egy Aston Martin V8 Vantage kanyarodott elém
off3: hideg van, de jól esett a tekerés, még ha csak 3 km-es volt is.
-
ludsimon
veterán
válasz
KaraDani #29746 üzenetére
Én már nem tudnék hozzászokni, visszaszokni a BKV-záshoz.
Már hozzám nőtt a bringa.
Egyébként szerintem az öltönyös megoldást is lehetne valahogy kivitelezni.
Elvileg a felső rész maradhat, hacsak nem túlságosan passzentos. Akkor csak a nadrágot kell betenni a táskába és meg van. -
venember83
nagyúr
válasz
KaraDani #29673 üzenetére
Egyszerű, elég hosszú kell legyen a nyaka, hogy átérjen a nyak a fejcsövön, és rá tudjad rögzíteni a stucnit, esetleg megfelelő mennyiségű távtartó gyűrűt is be tudjál tenni a stucni és a fejcső felső része közé. Előző telómnak valami 18 centi volt, jelenlegi valami 20 centi, ennél rövidebb nem kell, így picit magasabban van a kormányom, eddig kényelmes, aztán meglátjuk hosszú túráknál.
-
amargo
addikt
válasz
KaraDani #29668 üzenetére
Igazából csak 1x, amikor a kopás miatt cserélem, de most is sokat rendezgettem a fék miatt. Noha most már sok trükköt olvastam, hogy lehet könnyen leszedni.
Közben rájöttem, hogy miért középső újjal használom a féket a jobb kezemmel, mert ott van a hátsó váltó és pöcöktetem a mutatóval.Ariadne: Erre azt szoktam mondani, hogy: "Az unokák esküvőjén tudjak táncolni és boldog ember leszek".
Szerk:
Viszont mostanra mind a két kormányvég dugót eltörtem.. -
amargo
addikt
-
Xantomas
őstag
válasz
KaraDani #29549 üzenetére
Persze, a rövidítés ingyenes.
Amúgy én sem fizetnék érte egy petákot sem.
Ezért is csak a Pelson szándékozok indulni. Ott 6000 /fő, de van személyre szóló mez, több frissítőpont, és annyi, csoki / powerade amennyire szükséged van. Mesélték, hogy volt aki pofátlanul megpakolta a táskáját, és a vázcsomagtartóját ezekkel az utolsó pontnál.Sajna Balaton körül minden köztéri csapot, kutat elzártak, így ha valakinek olyan a vízigénye mint egy lónak, és nem akar maga után húzni egy lajtos kocsit, annak kell a frissítési lehetőség.
-
Xantomas
őstag
válasz
KaraDani #29538 üzenetére
Akkor linkelem újra.
[Balatonkör] Április 24, szombatAmiért érdemes ezt választani: Szervízkocsi, frissítő, nagyobb csoport. Biztonságos útvonal, és a 7-es úton sem fognak ledudálni, letolni az árokba.
Mondjuk ezért a 2500 ft-ot sokallom, pláne hogy nem adnak se pólót, se mezt.18km/h szerintem nyugdíjas tempó.
-
-
fidig
tag
válasz
KaraDani #29462 üzenetére
Én is zenész
Mostanában űzök elliptikus trénert és szobabiciklit is. Esténként ezek most bőven megteszik, aztán majd ha jön a jobb idő, akkor ki a természetbe is. Csak hát ugye én is ülőmunkát űzök, és itt Bp-n csak erre van lehetőségem, és itt vagyok többet. Sajna... -
Ariadne
őstag
válasz
KaraDani #29462 üzenetére
Szuper ötlet, benne vagyok, futócipő előkészítve vár. No meg tudok még egy zenészt, aki szintén szívesen járna próbákra...
Lévén körpálya, ráadásul nem gond, hogy kinek milyen az erőnléte.
dunc: Kelly's tényleg durva lett, Exquisite most 175k? Pfff, anno 130-ért vettem, annyit meg is ér, de 175-öt nem adnék érte... Dema hasonló egyébként a kelly's-hez márkában, csak egyik szlovák, másik cseh.
-
törölt tag
válasz
KaraDani #29440 üzenetére
No, hát ebből nem sok látszik így. Lehet ez volt, csak ennyit mondhatok.
(#29441) ludsimon:
Nem olyan nagy szám.
km-órám van, csak elem nincs bele. Meg egy régi (kb. 10-11 éves), alsó kategóriás sigmáról van szó, ami csak az aktuális sebességet, az "aznapi" (valahány óra után nullázódik) összkm-eket, meg az összkm-t mutatja. Ja és az időt.
Szóval onnét tudom, hogy 2 km-en mennyi átlagot mentem kb-ra, hogy pl. 45 alá nem mentem azon a bizonyos szakaszon.
-
dqdb
nagyúr
válasz
KaraDani #29396 üzenetére
Sejtettem, hogy kapok ilyen választ is
15×15 centiméteres felületre hogyan helyezel fel egy komplett vázat? Ugyanez a kérdés vonatkozik a felnikre is.
Amúgy ha tényleg kíváncsi lennék a bringa súlyára, akkor elmennék venni normál mérleget. Gyorsabban, meglennék vele, mint a bringa szétszedésével és összerakásával
-
dqdb
nagyúr
válasz
KaraDani #29390 üzenetére
Ha valaki kitalálja, hogy egy 3 kg-os teherbírású konyhai mérleggel hogyan oldható meg a dolog, akkor gramm pontossággal én is lemérem
Ba cy lus: én a régi MTB-vel 5-6 km/h-val magasabb végsebességet tudtam elérni ugyanazon az útvonalon, mint az ellopott Meridával, pedig nehezebb a bringa és kicsit szélesebb rajta a gumi. Cserébe városi közlekedésben a Meridával jobb átlagot mentem, mert a gyakran használt fordulattartományban hatékonyabb volt.
-
Ariadne
őstag
válasz
KaraDani #29378 üzenetére
A crossom 14 kiló körül van, kőnehéz hegesztett stucnival
meg a szintén nem pillekönnyű rst telóval. A fully most 13,5 kg körül van, mindez jórészt Deore szintű felszereltséggel, rugós Reconnal, szóval lesz ez még 12-nél nem sokkal több is.
Na és ezeket cipelem most két emelet magasba, de korábbi helyen régi, magas belterű bérház piszok magasan lévő harmadik emeletére kellett felvinni meredek és keskeny cselédlépcsőn, aminek a fordulói olyan szűkek voltak, hogy külön centizni kellett meg beforgatni. Na akkoriban onnan tudtam, mennyire volt fárasztó a túra, hogy meddig tudtam felvinni a bicajt, mikor kellett letenni.
Hát volt olyan jócskán, hogy barátom segített és jött le a bicóért pár emeletet, mert nem győzött várni rám...
Viszont így legalább nem ejt kétségbe, ha fel kell kapni a bicót az erdőben pl. fatörzseknél vagy lépcsőkön.
Hosszabb távon a nyerget a vállamra véve viszem, röviden és/vagy magasra pedig egyik kéz a vázon átnyúlva alsócső, másik kéz oldalra fordított első kerékkel teló vállát fogja.
-
amargo
addikt
válasz
KaraDani #29296 üzenetére
Most valami fájdalomcsillapító + gyulladás csökkentőt is szedek, így annak elolvastam a hátrányait.. nos, ha nem lenne előírás a gyógyuláshoz nem szedném be, mondjuk mindegyikre ráírják, hogy gyomor elégtelenségek, fekély stb lehet panasz, de itt fokozott stroke és szív elégtelenségek is lehetnek, persze hajlamtól függ. Tehát jó hatása csak annyi, hogy nem érzed úgy a fájdalmat.. de érdemes úgy letesztelni 1-2 napot, hogy akkor tudod, nem fogsz vezetni stb.
De mint írtam, amit én szedek gyulladás csökkentős is.
A legjobban azzal jársz, ha első körben egy orvos megnéz. elmondod Neki a panaszod, pl sport kórház. Dr. Berkes most fog haza térni. De a kollégái is biztos jók.Gyerekkoromban igen csak megutáltam a kantáros nacit. Ezért kifejezetten szubjektív a vélemény. Ezért meglehet butaság nem javasolni, mert valakinek meg az jön be.
Amilyen nacikat én hordok, abban nem mozdult el még egyszeresem a betét. De ezek a betétek is passzentosak, csak nincs rajtuk kantár.
Viszont ha jól emlékszem kantáros nacit még találhatsz 70%-os leértékeléssel a boltban, amit ajánlottam. -
amargo
addikt
válasz
KaraDani #29274 üzenetére
Én is szedek sajnos porcerősítőt, de most valami brutált, ez orvos írja fel. De amit még tudok, hogy érdemes szedni:
JOINT-X LIQUID
Vagy a tablettást.
vagy
Glucosamine/MSM complex w white willow
Vagy a fájdalomcsillapító nélkülit.Én inkább betétes nem kantárost néznék, barátom is 1 éve a dekába vett egyet, amihez volt nadrág is, igaz dupla ennyiért. De sima betétet is kapsz hasonló áron. Ha figyeltétek volna, amit már 3 hónapja regélek, akkor pearl izumi betéted is lehetne most majdnem 3k-ért..
-
Ariadne
őstag
válasz
KaraDani #29287 üzenetére
Embernek is ilyen decása van, a campából már kettő szétfoszlott, de ez még mindig jó. Majd invitálom, hogy mondja el a tapasztalatait, mert ezt aztán én tényleg nem tudom megtenni ebben az esetben.
A betét a lényeg, hogy mennyire jó, de ezt sajnos csak akkor tudod, ha már hordod.
A külcsínen meg nem tudom, mit aggódtok, a vérbeli bringás alkatúak azért néznek ki benne hülyén, mert olyan vékonyak, az irodai dógozó emberek meg azért, mert ott a pocak meg egyéb előnytelen részek. Aki a kettő között van, az meg mázlista.
Ez ilyen dolog, viszont kényelmes hosszú távon is, és ha elég gyors vagy, úgysem látja senki
, no meg mihelyst rendszeresen hordod, egy idő után már egyáltalán nem fog érdekelni.
-
Xantomas
őstag
válasz
KaraDani #29289 üzenetére
Amíg nem hasonlít az alkatom egy lefele szűkülő egyenlő szárú háromszöghöz, addig hanyagolom a feszülős ruhákat. Tegnap is megkaptam mikor a hosszú téli nacim, alatta a feszülős outi gatyám, egy hosszú tavaszi, és egy piros téli felső mez volt rajtam, hogy úgy nézek ki mint egy McDonalds-os RobinHood. A sherwoodi erdő szépe.
-
Xantomas
őstag
válasz
KaraDani #29276 üzenetére
Mire eljutottam oda, hogy elolvastam mindet, elnyomott az álom
Így van, a sok lusta papírkutya akik attól fél, hogy elfújja őket a szél, és kivasalja a kamion, csak arról regélt, hogy merre ment volna.(nem komolyan venni, csak mókázok)
Néha szokott a Hervis, pár előző évi modellt árulni a boltjaiban igen nyomott, és korrekt áron. Viszont mellé szervíz háttér nuku, és hiba esetén semmi esélyed nincs a garanciát érvényesíteni. Már a garancia érvényesítéséhez ki kell perkálni 5E Ft szervíz, és beállítás díjat, ami csak annyit jelent, hogy a stucnit egyenesre állítják, és kitöltik a garanciapapírt.
(#29278) Ariadne Nem nagy kunszt ezzel az áttétellel így menni. Ne feledd, a láncvonal egyenes, és a SS erőátviteli hatásfoka 97-99% a lánc olajozottságától függően, míg egy váltós rendszeréé jóval kevesebb. 8,5 kilós a bicaj, amin még faragni is fogok egy-két hónapon belül egy teljes kilót az első felni, a gumik, és a nyereg cseréjével.
Szerintem ebből az erőnlétem növelésével jóval többet is ki tudok hozni. Azért a tavalyi nyár végi Békásmegyer-Mátyásföld táv, mikor egy outis hobbiversenyzővel jöttem, az jóval komolyabb tempó volt, de akkor volt motiváció is. Az is igaz, hogy utána másnap járni alig tudtam...Nem az én születésnapom. Öcsémé.
-
Meme
aktív tag
válasz
Biker kft.
Azért ilyen a kinálat mert:
-drága nagyon, igy nem merik bevállalni a kereskedők
-ehhez tartozik, hogy eu-s szokás, hogy a kiskerek válalják be a kövekező évi előrendelés formájában a keresletet...persze...a nagyker, meg a forgalmazó meg csak a pénzt gyüjti be...
-a Biker már jó ideje nem csinál semmit normálisan...sajnos... -
Thulcandra
senior tag
válasz
KaraDani #29274 üzenetére
Nem, én nem szedek semmit, de a keresőbe bepötyögve a ' porc ' szócskát hamar kiderül, hogy szatocs szed porcerősítőt például.
Igaz én térdeim is kattognak, de már gyerekkorom óta kb., viszont fájdalom ritkán van, az se hosszan tartó szerencsére.Jut eszembe, megállás nélküli min. 30 kilométer vagy hosszabb táv után nektek is furcsa járni utána? Leszállok a bringáról és egy ideig teljesen furcsa a járás, nem úgy hajlanak a lábaim, ahogy kéne, de nem fáj semmim.
-
Ariadne
őstag
válasz
Neem, az régen volt, igazából amióta azokat mentem, nem is akartam megdönteni, nekem ez elég. Mennek sokan ennél gyorsabban is, de én nem akarom túlfeszíteni a dolgot... Van egyfajta hajlandóságom sajnos aszfalton száguldozásra, nem véletlen, hogy barátom a túra végi hazafelé lejtők előtt mindig szólni szokott nekem, hogy 'lassan menj, érted? lassan". Amikor buktam, nem volt ott...
Egyébként egyelőre nem féltem hálistennek, de majd az első nagyobb lejtőn kiderül. Ha fogok is félni, ha sokat megyek, biztosan el fog múlni, ez ilyen. No meg amúgy is olyan butaság miatt volt az egész, amit nem ismétlek meg, nem arról volt szó, hogy mindent megtettem és nem volt elég amit tudok.
mod: Xantomas: Azzal az áttétellel ilyen átlagsebességgel, jesszus.
Azért az a hintázásos dolog érdekes lehetett.
Ha a szülinap esetleg a te szülinapod volt, akkor boldogot!
-
Xantomas
őstag
válasz
KaraDani #29139 üzenetére
Nincs, és a hármas utat felejtsd el! Egy halál ebben az állapotában. Na nem azért, mert arra jártam kocsival, (azért is, de az más tészta) hanem mert keskeny, hétvégén sok az autós, és nem tudnak kielőzni, csak centizve.
Bár kerülő, de sokkal biztonságosabb ha Nagytarcsa felé, Isaszegen át mész Gödöllőre.
Most kátyús az út, de a táj szebb, a forgalom pedig kisebb. -
ludsimon
veterán
válasz
KaraDani #29139 üzenetére
Mi pont délelőtt voltunk autóval (meglepő volt hallani hogy Te is oda akarsz menni
) a Szabadság úton keresztül, és hadd ne mondjam, hogy az ottani út, nemhogy szélén, de középen is, 20 cm-es kátyúk, lukak vannak, és a szélén telis-tele, kerülni nem tudod.
Biciklivel a Szabadság úton végig menni borzalmas, nehogy kipróbáld!
Nem lebeszélni akarlak, de tényleg elszomorító a helyzet.Bicikli út meg természetesen a Veres Péter út végén véget ér még valahol a temető előtt....
-
törölt tag
válasz
KaraDani #29016 üzenetére
Hát én ha választhatok, inkább a megelőzésre szavazok.
Másik meg hogy mindkét dolgot imádom (zenét is, meg bringázást is, bár inkább előbbi az első nálam), a kettőt vegyítve nem érzem úgy, hogy többet adna, sőt inkább elveszi a teljességet.
Mondjuk szerintem autónál is eltereli a figyelmet valamennyire mind a zene, mind ha a vezetőhöz beszélnek közben. A mobilok szabálytalan használata még inkább.
Persze ha csak önmagában elmélázik vezetés közben, az szintúgy, de az ellen nem lehet mit tenni, mármint nem is lehetne szabályozni.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Google Pixel topik
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Wuthering Waves
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest