Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• coco2

őstag

válasz nevemfel #7669 üzenetére

A webscriptelésben a legnagyobb problémát szerintem az okozza, hogy soha nincsen idő semmire. Nem mintha az szakmai probléma lenne, mint inkább üzleti / társadalmi. Az viszont szakmai, hogy lassanként évenként kell megint újratanulni a bégetést, mert nem képesek olyan megoldást adni az okosok, ami ne már megint kő - papír - olló játékként végződne. Apropó, ha magadat közéjük sorolod, akkor az a te bűnöd is.

Lévén a webkliens pont a leggyengébb oldalam, a szakma nevében elfogadom az összeszidást azért is, mert dolgokkal néha 200x lassabban végzek, mint mások (mert nincs kéznél mindig mindenre előre kitesztelt kód mintám és nem napi szinten csak react vagy akármilyen projecteket heggesztek), és azért is, mert időnként kerülő úton közlekedek az egyenes helyett csupán azért, mert az egyenes útnak a létezéséről sem tudtam. Azokkal a gyengeségeimmel tisztában vagyok. Hanem amíg a felhasználót csak a végeredmény felhasználói élménye érdekli, és nem a technikai háttér részletei, éppenséggel ne lőjj nagyon túl a célon. Szidást talán érdemlek, de halál büntetést nem.

Új hozzászólás Aktív témák