Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz cidalain #4343 üzenetére

Bahhh, hát én azt hittem, eleve ezzel próbálkozol, és ezzel vannak bajok, meg is lepett kicsit. Ha leírod, hogy így próbáltad, akkor már rég meglett volna a megoldás... :D

==================================

(#4344) Athlon64+ :
    attól még sz@r az IE, hogy ez kivételesen az ajánlásoknak megfelelően működik.
    Ne mondd, hogy nem tapasztaltad, adott esetben mennyit kell vele pluszban szopni.
    Az IE nem azért szar, mert divat fikázni, hanem azért, mert nagyon sokszor a szabványoknak/ajánlásoknak tökéletesen ellentmondóan viselkedik. Igazából ezért lett divat fikázni, megvan az alapja. :)

==================================

(#4347) Athlon64+ :
    nem nekem szólt, de ez feltűnt:
    "Kösz, hogy velem játszottál."
    Mi ez a kőkemény nethuszárkodás? :DDD Nem mondott/tett olyan egetverő baromságot, hogy tök feleslegesen elkezdd oltogatni, erre most tényleg nem volt szükség. De ha neked szólnak be, veled nem értenek egyet, vagy csak a szád ízének nem megfelelő polémiát látsz, természetesen neked egyből menned kell a moderátort keresek (vagy inkább "óvóbácsi, óvónéni, segíts!") topicba. Nyilván ha még páran ellenkeznének veled, ez lenne a megoldás, ahogy általában szoktad csinálni. :N (Rád is lehetne küldeni moderátort, de a legtöbben veled ellentétben nem teszik, mert szakmai, heves vitát enélkül is lehet folytatni.)

• Peter Kiss

őstag

válasz cidalain #4343 üzenetére

Jelezném, hogy base tag-be RFC3987-nek megfelelő URL-t szabad berakni, ami: http://akarmi.innen.mar.tudod

Szóval az első variációd hibás volt.

Persze egyből megy, hogy szar az IE. :U facepalm

Új hozzászólás Aktív témák