Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

RedAnt
aktív tag
Az egész hozzászólásod nem tudtam értelmezni, milyen újratöltődésről beszélsz, ilyesmi...
de azért megpróbálom mégegyszer, részletesebben leírni, mire gondoltam.
Ugye vagy egy form-od, amivel el akarod küldeni a beleírt adatokat egy php-nak ami azokat feldolgozza.
Ez a php ellenőrzi a kapott adatokat, pl a $_POST tömb tartalmát, hogy az értékei megfelelnek -e.
Innentől a te verziód az, hogy ha nem jók, akkor varázsoljunk valami ''vissza'' gombot az oldalra, és a visszalépés után maradjanak meg az eredetileg beírt adatok. Már ha jól értettem.
Az én verzióm ettől abban különbözik, hogy felejtsük el ezt a szerintem felesleges lépést. Ha valami adat nem stimmel, egyből adjuk vissza neki az eredeti formot, a felhasználó által megadott tartalmakkal. Ennek a fomnak az action-je legyen ugyanez a fájl.
Sőt, akár az egész mehet egy php-ba: ha van valami a $_POST tömbben, akkor a kiértékelés felé megy, ami ha oké, akor kész is vagyunk, ha nem, visszaad egy kitöltött formot a hibák jelzésével, ha viszont üres a $_POST, akkor a tök üres formot adja. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - Milyen processzort vegyek?
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - További aktív témák...

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - GeForce RTX 3060 (OEM HP)
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
 - Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest