Hirdetés
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Alig hogy kommenteltem, rábukkantam egy videóra,
ami tök érthetően elmagyarázzaaminek a leírásában van egy rakás vizuális mod linkje. Felraktam MINDET és csodák csodája fagyás nélkül elsőre elindult a játék. Ilyet se láttam még
És amúgy tényleg döbbenet jól néz ki, bár érezhető a hatása a teljesítményre. Főleg bolygófelszín közelében a korábbi stabil 60-ról (ki tudja mennyi, úgy felejtettem a VSync-et...) 35-40 köré esett R9 390-nel.Tipp a holdraszálláshoz: a csillagok megfelelő együttállásánál indulj és sok üzemanyagot spórolhatsz == kisebb monstrumot kell építened. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy bolygónézetben a kamerát állítsd egyvonalba a Kerbin jobb szélével és a Munnal. Akkor kell indítani a rakétát, amikor a KSC éppen érinti ezt az egyenest (azaz ebben a nézetben a Kerbin legszélén helyezkedik el az űrállomás). 20-30 ezer métertől végig prograde-ben kell nyomni neki és magától elkapja a holdat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szemüveges topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest