Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Objektívek topikja
- Milyen széket vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Nem találok jobbat, mert a környező országokat is mutató képen abszolút kivehetetlen MO. Hacsak rá nem húzod valahogy a határokat...
-
Pá
addikt
köszönöm szépen, ez már most sokkal jobb, mint amire számítottam
nem említettem, hogy négyzet kéne legyen a kép, de mondjuk azzal nem sok mindent lehet kezdeni, mivel Magyarországnak ilyen alakja van
Majd körbevágom olyanra. Viszont nem tudom milyen forrásból csináltad, ha olyanból, hogy megvannak a körülötte lévő országok is, akkor azok ott maradhatnának és nem lenne túl nagy üres tér körülötte, amikor négyzetre szabom a képet. ha nem, akkor nem baj, ez is jobb már, mint amilyenem eddig volt 
szerk: a színezés annyira nem fontos, mert úgyis be fogom lilázni az egészet

-
Pá
addikt
Szóval, egy műhold szerű kép kéne felülnézetből Budapestről vagy Magyarországról. Esetleg lehet Közép-Európa, vagy Európa is, ha az első kettő nagyon nem megy.
Annyi a trükk, hogy nem fénykép kéne, hanem rajzolt, vagy rajzfilmes hatású. Lehetőleg lilás árnyalattal, bár ezt utóbbit el lehet érni színezéssel is, szóval nem alapfeltétel.
ilyesmi látványvilágra gondoltam, tehát ha pl ez a Föld, akkor hasonló kéne a mi térségünkről is.
Ha olyan csicsás nincs, akkor jobb híján egy ehhez hasonló egyszerűbb is megteszi.
köszi mindenkinek előre is
-
Pá
addikt
Ebben a topicban segíthetnénk egymásnak képeket keresni több szem többet lát alapon. Nem találtam hasonlót, remélem nem síklottam el felette.
Arra gondolok, hogy ha pl grafikai munkához, prezentációhoz stb kéne valami kép, tudod is, hogy mi az elképzelésed nagyjából csak sehol sem találsz megfelelőt, akkor hátha majd itt.
Minjárt fel is teszem az első kérdést a következő hszben.
Új hozzászólás Aktív témák
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Arc Raiders
- PayPal
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![[link] [link]](http://img694.imageshack.us/img694/3391/hunp.th.png)
![[link] [link]](http://img846.imageshack.us/img846/8691/hun2s.th.png)