Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
Spy ellen ezt ajánlom jó szívvel. Tűzfalat meg ajánljon másvalaki én az XPSP3 beépítettjét használom.
-
LeslieG Jr.
őstag
Én tűzfalnak mindenképpen egy Comodo-t ajánlok. Comodo letöltése. Én már régen ezt használom és meg vagyok elégedve vele.
Nagyon megbízható és nem lassítja a gépet. 
-
LeslieG Jr.
őstag
Szia!

A 1305-ös hsz-embe írtam egy pár ilyen programot.A programok. Ha ezeket leszeded és van egy jó tűzfalad akkor nincs probléma a kémprogramokkal.

KMT: Ahogy látom ezek nem az rossz értelembe vett kártékony progik amit a Comodo-d megtalált a keresése során.
Ezeket nem kell kiiktatni. Nem zavarnak senkit. Legalább is amit belinkeltél képet.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- MSI RTX 3090 SUPRIM X 24GB GDDR6X eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nagyon megbízható és nem lassítja a gépet. 

Ezeket nem kell kiiktatni. Nem zavarnak senkit. Legalább is amit belinkeltél képet.