Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeslieG Jr.
őstag
Szia!

Ugy látszik ez "népszerű" egy kártevő ez a Virtumonde.
A rendszervisszaállítást a következő képen tudod kikapcsolni XP alatt.: (Vezérlőpult -> Rendszer -> A rendszer visszaállítása fülecske -> A Rendszer visszaállítás kikapcsolása az összes meghajtón) Ne ijedj meg néhány másodpercig szüttyögni fog. Amint ez megvan szedd le azt a progit amit néhány hsz-el fentebb ajánlottam. Frissítsd fel az össze Spyware, Adware meg hasonszörű programjaidat. (Spyware Terminator, Trojan Remover, Spybot Search @ Destroy, SuperAntiSpyware Free) Azért írtam ezeket mert én ezeket használom nagy megelégedéssel.
És ezután csökkentett módban futtasd le őket. Tuti hogy megtalálja a kis szemetet meg amiről még nem is tudsz. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- CORSAIR K100 AIR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A rendszervisszaállítást a következő képen tudod kikapcsolni XP alatt.: (Vezérlőpult -> Rendszer -> A rendszer visszaállítása fülecske -> A Rendszer visszaállítás kikapcsolása az összes meghajtón) Ne ijedj meg néhány másodpercig szüttyögni fog. Amint ez megvan szedd le azt a progit amit néhány hsz-el fentebb ajánlottam. Frissítsd fel az össze Spyware, Adware meg hasonszörű programjaidat. (Spyware Terminator, Trojan Remover, Spybot Search @ Destroy, SuperAntiSpyware Free) Azért írtam ezeket mert én ezeket használom nagy megelégedéssel.
És ezután csökkentett módban futtasd le őket. Tuti hogy megtalálja a kis szemetet meg amiről még nem is tudsz.