Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeslieG Jr.
őstag
Szia!

Ugy látszik ez "népszerű" egy kártevő ez a Virtumonde.
A rendszervisszaállítást a következő képen tudod kikapcsolni XP alatt.: (Vezérlőpult -> Rendszer -> A rendszer visszaállítása fülecske -> A Rendszer visszaállítás kikapcsolása az összes meghajtón) Ne ijedj meg néhány másodpercig szüttyögni fog. Amint ez megvan szedd le azt a progit amit néhány hsz-el fentebb ajánlottam. Frissítsd fel az össze Spyware, Adware meg hasonszörű programjaidat. (Spyware Terminator, Trojan Remover, Spybot Search @ Destroy, SuperAntiSpyware Free) Azért írtam ezeket mert én ezeket használom nagy megelégedéssel.
És ezután csökkentett módban futtasd le őket. Tuti hogy megtalálja a kis szemetet meg amiről még nem is tudsz. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A rendszervisszaállítást a következő képen tudod kikapcsolni XP alatt.: (Vezérlőpult -> Rendszer -> A rendszer visszaállítása fülecske -> A Rendszer visszaállítás kikapcsolása az összes meghajtón) Ne ijedj meg néhány másodpercig szüttyögni fog. Amint ez megvan szedd le azt a progit amit néhány hsz-el fentebb ajánlottam. Frissítsd fel az össze Spyware, Adware meg hasonszörű programjaidat. (Spyware Terminator, Trojan Remover, Spybot Search @ Destroy, SuperAntiSpyware Free) Azért írtam ezeket mert én ezeket használom nagy megelégedéssel.
És ezután csökkentett módban futtasd le őket. Tuti hogy megtalálja a kis szemetet meg amiről még nem is tudsz.