Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nekem nincs Counterspy, és nem akad össze semmi, úgyhogy van egy tippem
Alapvetően az a gond a XP tűzfalával, hogy csak befelé irányuló kommunikációkat blokkol, és - bár sokan azt mondják - szerintem mégsem tökéletesen. Vagyis ha már a gépen van egy kártevő, ami mondjuk meghív egy távoli címet, akkor azt úgy engedi ki mint a sicc. Elvileg el lehet vele szöszmötölni, de véleményem szerint jobb egy külső tűzfalprogram, ami kimenőt is, bemenőt is blokkol minden porton, és eleinte úgy kell megtanítani hogy mit engedhet ki, és mit nem. A legelső telepítésnél pl a ZoneAlarm még az svchost.exe-t is blokkolja kifelé, és amíg azt nem engedélyezed(általában telepítés után ez az első amire beriaszt) addig neted sincs, de onnan kezdve interaktív, és folyamatosan tanul. És szerintem barátságosabb némileg a kezelőfelülete, és könnyebb, részletesebb a konfigurálhatósága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gyúrósok ide!
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Facebook és Messenger
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest