- Bemutatkozott a Samsung Galaxy Tab A11 és Tab A11+
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Vezetékes FEJhallgatók
- Raspberry Pi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nekem nincs Counterspy, és nem akad össze semmi, úgyhogy van egy tippem
Alapvetően az a gond a XP tűzfalával, hogy csak befelé irányuló kommunikációkat blokkol, és - bár sokan azt mondják - szerintem mégsem tökéletesen. Vagyis ha már a gépen van egy kártevő, ami mondjuk meghív egy távoli címet, akkor azt úgy engedi ki mint a sicc. Elvileg el lehet vele szöszmötölni, de véleményem szerint jobb egy külső tűzfalprogram, ami kimenőt is, bemenőt is blokkol minden porton, és eleinte úgy kell megtanítani hogy mit engedhet ki, és mit nem. A legelső telepítésnél pl a ZoneAlarm még az svchost.exe-t is blokkolja kifelé, és amíg azt nem engedélyezed(általában telepítés után ez az első amire beriaszt) addig neted sincs, de onnan kezdve interaktív, és folyamatosan tanul. És szerintem barátságosabb némileg a kezelőfelülete, és könnyebb, részletesebb a konfigurálhatósága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Samsung Galaxy Tab A11 és Tab A11+
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest