Hirdetés
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- RAM topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nekem nincs Counterspy, és nem akad össze semmi, úgyhogy van egy tippem
Alapvetően az a gond a XP tűzfalával, hogy csak befelé irányuló kommunikációkat blokkol, és - bár sokan azt mondják - szerintem mégsem tökéletesen. Vagyis ha már a gépen van egy kártevő, ami mondjuk meghív egy távoli címet, akkor azt úgy engedi ki mint a sicc. Elvileg el lehet vele szöszmötölni, de véleményem szerint jobb egy külső tűzfalprogram, ami kimenőt is, bemenőt is blokkol minden porton, és eleinte úgy kell megtanítani hogy mit engedhet ki, és mit nem. A legelső telepítésnél pl a ZoneAlarm még az svchost.exe-t is blokkolja kifelé, és amíg azt nem engedélyezed(általában telepítés után ez az első amire beriaszt) addig neted sincs, de onnan kezdve interaktív, és folyamatosan tanul. És szerintem barátságosabb némileg a kezelőfelülete, és könnyebb, részletesebb a konfigurálhatósága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest