Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
A Spy Sweeper az egyik legelismertebb antispy program, rezidens védelme, gyakori frissítése van, a rendszerelemeket nagyon szigorúan védi(ha jól van beállítva) Ha nem számít hogy meg kell venni, akkor szerintem az egyik legjobb választás.
A Terminator is jó, és a Spybot S&D is, mindkettő ingyenes, és többé-kevésbé hatékonyak, akár együtt is. Ha osztályoznom kéne, akkor én a Sweepernek 5-öst, a Spybotnak 4fölét, a Terminátornak 4-est adnék, anélkül hogy ez leminősítené utóbbit.
Ad-Aware SE-nek nincs rezidens védelme de ingyenes, a Pro fizetős, és van. Nem rossz, nekem annakidején spyware-t is, trójait is megtalált, kiszedett, sőt meglehetősen szépen takarított, de a Sweeper még pucolt ki utána ezt-azt, tehát 4alát adnék neki
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest