Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fen-e-vad
csendes tag
HI !
Egy kis segítséget kérnék tőletek, mert feltételezem vmi vírus van a gépemen miután egy oldalt nézegetve a virusírtóm (avast) jelzett hogy ''gáz'' van.Kiléptem az adott oldalról mert többször bejelzett nekem , de 5 percenként már 1 napja folyamatosan ha fellépek a netre jönnek a virusjelzések hármasával.
Elinditottam a virusirtót de 40 % os teljesités után lelassul , s a cpu 100% van...s fagy a gép. több viusitót is lefuttattam ez a reakcio mindenhol s a végén ráadásul nem talál semmit
Ad-Awere, spybot, ot is futattam de féltávnál leblokkolnak...mert proci szintén 100% on....
Az asztalra feltelepedett pár reklám és kémprogi de leszedtem öket , de a hátérbe kitudja mi fut, bár megnéztem a feledatkezelöt és nem találtam nem oda illöt ,KIVÉVE egyet: wowexec.exe - ami állitólag 16 bites programot használ de nem jöttem rá melyiket s nem tom a futó folyamatok közül leállítani...lehet ezért áll be a gép procija 100% ra...
...ja és továbbra is jelez a avast hogy egy adott ip cimről virusos file-t akar letölteni...
Történt már régebben ilyen velem akkor egy trójai volt a bünös, viszont az avast megtalálta mert müködött...de most egy progi se megy végig
HELP ! thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Witcher 1 Collector's Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ad-Awere, spybot, ot is futattam de féltávnál leblokkolnak...mert proci szintén 100% on....