Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- Házimozi haladó szinten
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelheart
senior tag
Ugyan, nem azt írtam, hogy aki használja, az gyépés, hanem hogy még azok is tudnák használni, mert annyira funkciószegény

Egyébiránt egy próbb tűzfal, mint pl. a Kerio használata sem bonyolultabb a ZA-énál (hiszen csak föl kell rakni és kész), azzal a különbséggel, hogy míg ZA mellett pár programom nem működött SEMMILYEN beállítással, addig Keriot még ingyenes változatában is rá lehet konfigurálni, ha kell.
Ottoka: a CounterSpyra gondoltam, mint fizetős szoftver. Legalább 2007-ig az lesz a legjobb, ha nem is a leggyorsabb, de a legátfogóbb adatbázissal rendelkező - szerződésük van a microsofttal, ami számunkra ezt garantálja. Higgy nekem, eleget mászkálok én mindenféle csúnya (ne gondoljatok túl rosszra
) oldalakon ahhoz, hogy tudjam, mi kell a gépem életben tartásához... 
BlackSoul: és hogy jön ide az XP tűzfal?
Amúgy azt is lehet jól (legalábbis a ZA free-nél jobban) konfigurálni (persze csak az inkám-ot), csak el van dugva kissé a windózban.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Energiaital topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mikrotik routerek
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- PC Játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 2x32GB TESZTELT, hibátlan, GARANCIÁLIS notebook RAM 2666, 3200
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) oldalakon ahhoz, hogy tudjam, mi kell a gépem életben tartásához...