- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelheart
senior tag
Ugyan, nem azt írtam, hogy aki használja, az gyépés, hanem hogy még azok is tudnák használni, mert annyira funkciószegény
Egyébiránt egy próbb tűzfal, mint pl. a Kerio használata sem bonyolultabb a ZA-énál (hiszen csak föl kell rakni és kész), azzal a különbséggel, hogy míg ZA mellett pár programom nem működött SEMMILYEN beállítással, addig Keriot még ingyenes változatában is rá lehet konfigurálni, ha kell.
Ottoka: a CounterSpyra gondoltam, mint fizetős szoftver. Legalább 2007-ig az lesz a legjobb, ha nem is a leggyorsabb, de a legátfogóbb adatbázissal rendelkező - szerződésük van a microsofttal, ami számunkra ezt garantálja. Higgy nekem, eleget mászkálok én mindenféle csúnya (ne gondoljatok túl rosszra) oldalakon ahhoz, hogy tudjam, mi kell a gépem életben tartásához...
BlackSoul: és hogy jön ide az XP tűzfal?Amúgy azt is lehet jól (legalábbis a ZA free-nél jobban) konfigurálni (persze csak az inkám-ot), csak el van dugva kissé a windózban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest