Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos fejegységek
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BettyNa
csendes tag
Fejlemények
onkrétan tegnap feltettem a Superantispy-t trial -ját csomó mindent talált(Trojan ,Adwear,,,)Letöröltem amiket jelölt és írta ,hogy szivesen venné ,ha lenne egy restart ok. Betöltött restart után és utána semmi nem mozdul semmit,asztalt látom de ha valamire(bocsánat ,hgy megint valami....:-P
akkor mondjuk....firefox v. csatlakozás és semmi.)Egyszer bedobota ,hgy hiányzó RUNDLL, ..C:/PROGRAM~/mywebs~1/bar/2.bin/m3plugin.dll
Nah most valahogy ezen valaki tudna segíteni...Jelenleg fut ,de félek ,hgy valami probléma még lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
onkrétan tegnap feltettem a Superantispy-t trial -ját csomó mindent talált(Trojan ,Adwear,,,)Letöröltem amiket jelölt és írta ,hogy szivesen venné ,ha lenne egy restart ok. Betöltött restart után és utána semmi nem mozdul semmit,asztalt látom de ha valamire(bocsánat ,hgy megint valami....:-P
akkor mondjuk....firefox v. csatlakozás és semmi.)Egyszer bedobota ,hgy hiányzó RUNDLL, ..C:/PROGRAM~/mywebs~1/bar/2.bin/m3plugin.dll