- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Akciókamerák
- Objektívek topikja
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Bejött valami kis burnyák a gépemre...
A konfig: nod32 2.7 + legújabb spyware terminator + win tűzfal + router tűzfal
a tünet: egy kereső sem keres, weblapok belassulnak, és bizonyos dolgon nem nyílnak meg, néha megjelenik egy vírus van a gépen flirat a webalpokon bizonyos képek helyett, IE6 alatt felbukkan egy ablak, hogy töltsek le valamit, ami majd megjavítja... persze nem klikkeltem.
Ezen kívül a spyware terminator állandó védelme kb. másodpercenként kiírja, hogy blokkolta a következőt: c:\windows\system32\wqtrktsn.dll valami startup registry módosítást akar csinálni.
De nem csak ezt blokkolja, hanem folyton kérdezget rundll32.exe, és sok más dologgal kapcsolatban (pl.: awtttstq.dll), mert mindegyik állítgatni akarja a registry-t, pl. "BHO módosítás", stb.
lefuttattam a spyware terminator keresőjét, de semmit nem talált. az AD-aware talált pár jelentéktelen izét, le is szedte, de nem javult semmi. A spybot talált 4 dolgot, de annak eltávolítása sem segített.Mit javasoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hardcore café
- Gitáros topic
- Solus Linux
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ezen kívül a spyware terminator állandó védelme kb. másodpercenként kiírja, hogy blokkolta a következőt: c:\windows\system32\wqtrktsn.dll valami startup registry módosítást akar csinálni.