Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen monitort vegyek?
- E-book olvasók
- Milyen házat vegyek?
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Ha ez a Spy Axe/SpyFalcon/Spy...sz@rság, akkor bár azóta morpholhatott, de ahogy leírtam akkoriban többeknek működött. Mindent úgy csináltál sorban ahogy a [link] -ban leírtam? Mert ha nem csökkentett módban, és kikapcsolt rendszervisszaállítással vagy nem mindent keres beállítással kerestetsz meg, akkor szigorúan elkallódhat pár apróság, ami visszaállíthat bármit belőle. Ha mégsincs meg, akkor ugyancsak csökkentett módban fel kéne pakolni a progikat amiket ott írtam, plusz meg lehet fejelni egy NOD32-vel, mindet frissíteni, és sorban végigfuttatni. Ha ezek végigmentek már nem szabadna maradnia utána reteknek. HijackThis esetleg még szintén kellhet, az kiszedi akár futtában is amit egyébként nem lehet törölni. És a végén a kezdőlap visszaállításához is van ott lejjebb két link. Bár a SpySweeper is vissza tudja állítani. A kis lenti figyelmeztető buborékot egyébként az ioctrl.dll fájl teteti ki, amikor azt töröltem, akkor onnantól megszűnt.
De azóta kialakulhatott egy újabb variáns, aminél nem ezek a fájlnevek, azokat viszont már a progiknak illene megtalálni.
Ha leírod részletesen mit csináltál irtásnál, esetleg rájövünk mi nem stimmel.
Ja és: [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lightyear - befektetési app
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ford topik
- ASUS routerek
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest