- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Ha ez a Spy Axe/SpyFalcon/Spy...sz@rság, akkor bár azóta morpholhatott, de ahogy leírtam akkoriban többeknek működött. Mindent úgy csináltál sorban ahogy a [link] -ban leírtam? Mert ha nem csökkentett módban, és kikapcsolt rendszervisszaállítással vagy nem mindent keres beállítással kerestetsz meg, akkor szigorúan elkallódhat pár apróság, ami visszaállíthat bármit belőle. Ha mégsincs meg, akkor ugyancsak csökkentett módban fel kéne pakolni a progikat amiket ott írtam, plusz meg lehet fejelni egy NOD32-vel, mindet frissíteni, és sorban végigfuttatni. Ha ezek végigmentek már nem szabadna maradnia utána reteknek. HijackThis esetleg még szintén kellhet, az kiszedi akár futtában is amit egyébként nem lehet törölni. És a végén a kezdőlap visszaállításához is van ott lejjebb két link. Bár a SpySweeper is vissza tudja állítani. A kis lenti figyelmeztető buborékot egyébként az ioctrl.dll fájl teteti ki, amikor azt töröltem, akkor onnantól megszűnt.
De azóta kialakulhatott egy újabb variáns, aminél nem ezek a fájlnevek, azokat viszont már a progiknak illene megtalálni.
Ha leírod részletesen mit csináltál irtásnál, esetleg rájövünk mi nem stimmel.
Ja és: [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Hardcore café
- Bluetooth hangszórók
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest