Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Objektívek topikja
- Billentyűzet gondom van
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mi a különbség a szerver és a PC között?
- Milyen házat vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Ha ez a Spy Axe/SpyFalcon/Spy...sz@rság, akkor bár azóta morpholhatott, de ahogy leírtam akkoriban többeknek működött. Mindent úgy csináltál sorban ahogy a [link] -ban leírtam? Mert ha nem csökkentett módban, és kikapcsolt rendszervisszaállítással vagy nem mindent keres beállítással kerestetsz meg, akkor szigorúan elkallódhat pár apróság, ami visszaállíthat bármit belőle. Ha mégsincs meg, akkor ugyancsak csökkentett módban fel kéne pakolni a progikat amiket ott írtam, plusz meg lehet fejelni egy NOD32-vel, mindet frissíteni, és sorban végigfuttatni. Ha ezek végigmentek már nem szabadna maradnia utána reteknek. HijackThis esetleg még szintén kellhet, az kiszedi akár futtában is amit egyébként nem lehet törölni. És a végén a kezdőlap visszaállításához is van ott lejjebb két link. Bár a SpySweeper is vissza tudja állítani. A kis lenti figyelmeztető buborékot egyébként az ioctrl.dll fájl teteti ki, amikor azt töröltem, akkor onnantól megszűnt.
De azóta kialakulhatott egy újabb variáns, aminél nem ezek a fájlnevek, azokat viszont már a progiknak illene megtalálni.
Ha leírod részletesen mit csináltál irtásnál, esetleg rájövünk mi nem stimmel.
Ja és: [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- ASUS ROG Ally
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bioshock 2 Special Edition
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Használt Bonsen VS1900 vákuumos fóliahegesztő
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest