Aktív témák
-
McKane
senior tag
-
Tomekli
csendes tag
Sziasztok!
Tesóm kislánya benyalt valami trójait a laptopon facebookról(system32.exe és társai), ami blokkolta az antivírus programokat Enhanced protection mode üzenettel...A trójait sikerült leirtani teljesen, ám azóta a facebook elérhetetlen. Próbáltam IE-vel, firefoxal, Chrome-mal, egyikkel sem jön be. Belenéztem a host fájlba is, neme abban van bennne, hogy ne lehessen megnyitni, de nem találtam. Tűzfal és antivírus kikapcsolása után sem tölti be az oldalt.
Hol kellene még nézelődnöm?
Előre is köszi a válaszokat! -
kkary
csendes tag
Milyen kémprogramot ismertek/használtatok, ami mailban küldözi az infokat, keylogger, látogatott web oldalak, loginek, jelszók, printscreenelt képek , stb.
Én régebben a 007SPY Software-t használtam, de most nem akar vmiért elmenni a e-mail az összegyüjtött adatokkal.ezek a hibaüzik:
Próbáltam a KGB-t is, de sajna hasonló a helyzet.
A célgéphez a közvetlen hozzáférés megoldható , és DIGI kábeles net van hozzákapcsolva.
Ja, toriról töltöttem már párat le(pl: spytech spyagent), de azok ált. ki vannak bélelve jófajta trójaikkak vastagon.
Köszi előre is a válaszokat.
Aktív témák
- XPEnology
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- E-roller topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen routert?
- Medence topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest