Hirdetés
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP EliteBook / ZBook topik
- Apple asztali gépek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
Husky
aktív tag
Mikor néztem, kapásból a Futurama c. rajzfilm Leela-ja ugrott be, amikor elmennek nosztalgiázni a XX századi moziba, és 3D filmet vetítenek nekik... Leela meg tologatja az egy szem mutáns szeme előtt a 3D szemüveget és szidja, hogy nem működik... Én is valahogy így voltam vele: inkább maszat volt, mint 3D... az nVidia demói élvezhetőbbre keverik ki az anaglyph képet mint ezek a filmben... :(
-
bzoley
veterán
Én megnéztem monitoron. Tény, hogy piszok fárasztó, de én élveztem. Nem mindíg volt olyan jó, mint vártam, azért elmegy.
-
klepto
addikt
Hát nem tudom, hogy milyen lesz, én amit eddig láttam ilyen ún. 3d-s filmet, egyik sem volt tökéletes ezzel a két színű kódolással :(
Inkább fárasztó, és idegesítő, mint élvezetes....
Lásd a régi HBO-s próbálkozásokat, és az Anettka tv tornáját :U -
Dr.Burn
őstag
Up!
-
Dr.Burn
őstag
Az lenne a kérdésem esetleg nem tudja valaki honnan lehetne ezt a filmet szinkronosan leszedni? Valaki probálta számítógépen nézni 3D s szemüvegben? Egy sima monitoron is leeht nézni 3D s szemüvegben, már mint egy sima monitoron és kidomborodnak a képek?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest