Hirdetés
Aktív témák
-
Husky
aktív tag
Mikor néztem, kapásból a Futurama c. rajzfilm Leela-ja ugrott be, amikor elmennek nosztalgiázni a XX századi moziba, és 3D filmet vetítenek nekik... Leela meg tologatja az egy szem mutáns szeme előtt a 3D szemüveget és szidja, hogy nem működik... Én is valahogy így voltam vele: inkább maszat volt, mint 3D... az nVidia demói élvezhetőbbre keverik ki az anaglyph képet mint ezek a filmben... :(
-
bzoley
veterán
Én megnéztem monitoron. Tény, hogy piszok fárasztó, de én élveztem. Nem mindíg volt olyan jó, mint vártam, azért elmegy.
-
klepto
addikt
Hát nem tudom, hogy milyen lesz, én amit eddig láttam ilyen ún. 3d-s filmet, egyik sem volt tökéletes ezzel a két színű kódolással :(
Inkább fárasztó, és idegesítő, mint élvezetes....
Lásd a régi HBO-s próbálkozásokat, és az Anettka tv tornáját :U -
Dr.Burn
őstag
Up!
-
Dr.Burn
őstag
Az lenne a kérdésem esetleg nem tudja valaki honnan lehetne ezt a filmet szinkronosan leszedni? Valaki probálta számítógépen nézni 3D s szemüvegben? Egy sima monitoron is leeht nézni 3D s szemüvegben, már mint egy sima monitoron és kidomborodnak a képek?
Aktív témák
Hirdetés
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 2TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest