- Akciókamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hangszórók topicja
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez az erkölcscsőszködés lassan negyven éve nagy vesszőparipám. Mondhatnám, hogy számomra felfoghatatlan, de valóján rosszabb a helyzet, mivel értem én, és az általam megértett okok mélységesen elkeserítenek.
Sajátos okok miatt kifejezetten komoly tapasztalatom van ilyen ügyekben. Láttam olyan történetet, ahol az tette tönkre valaki karrierét, hogy stikában levideózták, amint átöltözik az uszodai öltözőben! A közvélemény ezt úgy értelmezte, hogy meztelen képek jelentek meg róla -- és ezzel helyi példaképből ócska kis ribanc lett egy nap alatt.
Volt ismerősöm, akit azért tanácsoltak el a tanári állásából, mert szülők egy csoportja bepanaszolta, hogy otthon a fallal elkerített kertjükben meztelenül napoznak a családdal.
Volt kollégám, akit gyakornok korában azért fenyegettek meg a "hivatásához méltatlan" viselkedés miatt a pályáján ellehetetlenítéssel, mert elszólta magát a munkahelyén, hogy Délegyházára jár.
Volt ügyfelem, akit azért rúgtak ki egy nagy cég vezető műszaki pozíciójából, mert a rendszáma alapján kiderült, hogy szvingerklubba jár.
Egy másik ügyfelemet azzal zsarolták meg, hogy lemásolták egy házi videóját. Mint kiderült, ez nem történt meg, de ő bejelentette a munkahelyén, és küzdeni kellett, hogy ne rúgják ki húsz év munkaviszony után.Régi nagy igazság: az erőszak törvénytelen, de megjelenhet a képernyőn - a szex törvényes, de botrány, ha megjelenik.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- foobar2000
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest