Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferum
újonc
Sziasztok!
Ma először történt kék halál a gépemen. Semmi különöst nem csináltam, csak egy videót szerettem volna megnézni a youtubon de a hang nagyon szaggatott(ilyen korábban is történt, de akkor egy gépújraindítás mindent megoldott.). Nem sokkal később bedobta a kék halált és újraindult a gép. A gond az, hogy a gép nagyon furcsán kezdett viselkedni: továbbra is nagyon szaggat a hang a videok alatt, ha megnyitok egy programot(pl. skype) nem mindig tudom bezárni(egyszerüen megfagy, mintha csak a háttérkép része lenne, semmire nem reagál).
Ahogy úrindult elindítottam egy vírusirtást(Eset Smart Security licencelt használom) és kapott két vírust a C meghajtón.:
[link]Azóta már a gépet sem tudom kikapcsoni(kiírja, hogy Shutting down és forog a kis radar mellette, de nem kapcsol ki 20 perc elteltével sem.)
A gépemen Windows 7 fut és még nincs egy hónapja hogy fel rakták. Sajnos nem nagyon értek a gépekhez, valaki tudna segíteni, hogy hogyan orvosolhatom a problémát? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest