- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylerr
addikt
Köszönöm. Ma voltam a szervízben, és másik RAMmal ment másfél órát a Prime Blend teszt. Visszaraktuk a régit, 10 perc után megállt a kép ugyanúgy. Viszont az érdekesebb dolog itt jön: Nincs a számítógépen internet. Hiába dugom be, nem fogja a kábelből a netet. A másik gépen tökéletes az internet.
Valószínű akkor, hogy az alaplap adja meg magát?! Én már teljesen tanácstalan vagyok. -
Stylerr
addikt
Egyszerre futott a 8gb, de most beszéltem a szervízes sráccal, mondta, hogy vigyem be holnap, aztán utánajárunk a dolognak. Mondtam neki, hogy az új vidkártya óta csinálja ezt a hibát. Első körben egy BIOS updetet fogunk csinálni, mert 2013.6 hónapban kijött BIOS van az alaplapon, aztán ha továbbra is rossz, akkor egyenként alkatrész cserélgetés, aztán egyszer csak kiderül, hogy melyik hardver a ludas.
-
Stylerr
addikt
Sziasztok! Remélem tudtok ebben segíteni.
Random időközönként megáll a kép. Teljesen beáll, a zene is megáll, semmire nem reagál a gép, csak a CD meghajtót adja ki és húzza be (ergo áram alatt van). Mikor most kifagyott, akkor Flash videót néztem (EB meccset). Fogta magát, és megállt a kép, hang. 2 éve is csinálta ugyanezt, de akkor megoldotta az, hogy a Command Ratet 2t-ről 1t-re lőttem be. Most futtattam 8 és fél óra Memtestet, több mint 3 passt, és nem talált hibát.
Edit: Most ismét beállt a kép, kifagyott, és újraindítás után, egyből ahogy betöltött a Windows dobott egy BSOD-ot. Íme a kép róla:Amiket eddig próbáltam: BIOS reset, Ram fesz emelés, időzítések SPD szerint vannak, meg egyébként is 2 évig hibátlanul ment, Proci fesz emelés, Win reinstall.
-
Stylerr
addikt
válasz
Stylerr #3612 üzenetére
Újra jelentkezem. Ismét dobott egy kékhalált a gép. Ugyanazzal a hibával mint 2014.12.22-én. A furcsa az a dologban, hogy akkor omlik össze a gép mikor kikapcsolom, viszont mikor ma bekapcsoltam nem kékhalált dob, hanem csak bootol befele a win8.1 és kikapcsol. Miután ismét bekapcsolom minden problémamentes.
-
Stylerr
addikt
Sziasztok!
Ma bekapcsoltam a gépet, és arra lettem figyelmes, hogy pár másodperc után ki is kapcsolt. Ezelőtt nem csinált ilyet. Kíváncsiságból ránéztem, hogy nem-e kékhalál, erre tessék. [link] Van valami tippetek mi okozhatta? Win 8.1-em van. Tehát bekapcsolás után egyből kékhalál, még a bejelentkező kép sem jött be olyan hamar jött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest