Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
Újraraktam a Win-t, órák óta hibamentes!
-
RazoR
veterán
Ma esti szépségek!
-
RazoR
veterán
Olyankor mi van ha nincs minidump mappa és nincsen dump file sem? De kékhalál az van sok de hexakód nélkül mindig!
-
RazoR
veterán
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség mert lassan az agyvérzés kerülget! Gépem az adatlapomon, mikor kiadták ezt a Win 10 csoda Creators Upfdate-et és felkúszott kéretlenül a gépemre elkezdett random kékhalálozni a gép, hol úgy hogy nem is ültem előtte, hol netezés közben, hol játék közben, teljesen random hibákkal. Egyszer critical process died, egyszer unexpected store exption, egyszer kernel data inpage error, stb. Már minden neten található tesztet, trükköt, varázsigét megcsináltam de nem segített! Nulláról újrahúztam a gépet egy olyan verzióval ami tartalmazza a CU-tet! AZóta semmi gond, minden ment rendesen ahogy kell, addig amíg múlthéten megint jött egy csodafrissítés a drága MS-től és mióta fent van megint ugyanaz a hiba, random kékhalál mindenféle különböző hibaüzenetekkel! Nincs egy éves a gép, mindent teszteltem, minden driver friss! Van valami ötletetek? Nincs kedvem megint windows-t telepíteni, pedig azt hiszem sajnos muszáj lesz.... -
RazoR
veterán
Sziasztok! Egy rejtéjes problémám van amire nem találom a megoldást. Win 8.1 Pro x64 van a gépemen és mióta legutóbb újrahúztam a rendszert minden indulásnál kékhalálom van Driver_Power_State_Failure hibaüzenettel. Semmi hardver nem változott a gépben mostanában csak biost frissítettem de az sem mostanában volt. Mi lehet a gond? Az eszközkezelőben semmi sincs hibában...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- World of Tanks - MMO
- Elden Ring
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Autós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest