Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothl
addikt
Nem telt be a merevlemez ? Oke bagatell kerdes, de megis....
Ha nem trivialis dologrol van szo, sajnos legegyszerubb, ha ujratelepited az egeszet.
En is altalaban azzal szoktam gorcsolni, hogy megmentsem a rendszereket, pedig tanulsag, hogy egy ujratelepites mindig gyorsabb es eredmenyesebb.
A multkor is eleg sokat pocsoltem, amikor a notebookom egyszer csak valami olyasmit irt ki rendszertolteskor, hogy bizonyos fileokat (nem emleszem mar, mert fel eve volt) nem tud elerni, es itt ki is halt. A kerdeses fileok termeszetesen a helyukon voltak. A megoldast az MS oldalan talaltam meg, eleg bonyi volt, filerendszervedelmet megszuntetni recovery mappabol fileokat kinyerni windows systemmappaban folulirni mindezt parancssorban. Sikerult, de sokszor meg tobb idot feccolsz bele tok foloslegesen.
Gondolom nem angol windowst hasznalsz. Ez azert kar, mert ha az angol hibauzit beirod keresobe es jellemzo problemaval allsz szemben, akkor biztosan dob valamilyen megoldast, magyarul kisebb az esely.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Gombászkönyvek egyben
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest