Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Monitorkalibráló eszközök
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothl
addikt
Nem telt be a merevlemez ? Oke bagatell kerdes, de megis....

Ha nem trivialis dologrol van szo, sajnos legegyszerubb, ha ujratelepited az egeszet.
En is altalaban azzal szoktam gorcsolni, hogy megmentsem a rendszereket, pedig tanulsag, hogy egy ujratelepites mindig gyorsabb es eredmenyesebb.
A multkor is eleg sokat pocsoltem, amikor a notebookom egyszer csak valami olyasmit irt ki rendszertolteskor, hogy bizonyos fileokat (nem emleszem mar, mert fel eve volt) nem tud elerni, es itt ki is halt. A kerdeses fileok termeszetesen a helyukon voltak. A megoldast az MS oldalan talaltam meg, eleg bonyi volt, filerendszervedelmet megszuntetni recovery mappabol fileokat kinyerni windows systemmappaban folulirni mindezt parancssorban. Sikerult, de sokszor meg tobb idot feccolsz bele tok foloslegesen.
Gondolom nem angol windowst hasznalsz. Ez azert kar, mert ha az angol hibauzit beirod keresobe es jellemzo problemaval allsz szemben, akkor biztosan dob valamilyen megoldast, magyarul kisebb az esely.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Spórolós topik
- Pánik a memóriapiacon
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Bluetooth hangszórók
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Star Trek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Velem Is Előfordult einstall Azt OK. MÁSOGY NEM LEHET